• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6.hafta Kese ve Bebek Gelişimi

enigma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
24
2
1
33
Kızlar hepinize merhaba acil bir şey danışacağım. Doktordan çıktım bebegin kalp atışını uzaktan da olsa duyduk 6 hafta 4 günlük hamileyim. Doktor iyi kötü hiçbir şey söylemiyor ne kese ne bebeğin gelişimini kendim araştırarak bulmaya çalışıyorum bana sadece kanaman oldu mu dedi hayır dedim kalp atışını duyduk sizce bir sorun var mı?

Eklentiler

• E4A7852C-D478-45D9-B1D0-83B4632C7B27.jpeg
    E4A7852C-D478-45D9-B1D0-83B4632C7B27.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 1.519
6. Haftada kalp atışını duymuşsun daha ne istiyorsun canım ☺️ Her şey yolundadır gönlünü ferah tut. Doktor bir sorun olsa söylerdir zaten.
Cook tesekkür ederim🥰 Ne kese büyüklügü ne yolk ne de bebekle ilgili hicbir sey demedi sadece kalp atisini uzaktan duyduk cok sükür ona da bir sey demedi sadece kanaman oldu mu diye sorunca korktum ben de

Cook tesekkür ederim🥰 Ne kese büyüklügü ne yolk ne de bebekle ilgili hicbir sey demedi sadece kalp atisini uzaktan duyduk cok sükür ona da bir sey demedi sadece kanaman oldu mu diye sorunca korktum ben de
Bu ultrason kağıdında bebişin uzunluğu kaç haftalık olduğun ve tahmini doğum tarihin sağ alt köşede yazıyor canım. Belki ordan bilgi alabilirsin biraz.

Back