6 hafta gebelik kanama ve bebeğin kalp atışının yavaş olması

Ela58nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
3
0
1
22
Merhabalar 6+2 deyiz 5 gündür koyu kahverengi çamur gibi kanamam var doktorum 200 mg progesteron verdi kullanıyorum ama bugün tekrar kontrole gittim bebeğin kalp atışının yavaş olduğunu söylediler haftaya kadar bekleyeceğiz
Bu durumu yaşayan var mı varsa nasıl sonuçlandı 1 hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Bende bı ay önce yaşadım sağlıksız gebelik olabilir ben de günde üç kere progestan hapiyla ignesi yaptım ama kanama durmadi sağlıksız ise zaten düşer

Bende bı ay önce yaşadım sağlıksız gebelik olabilir ben de günde üç kere progestan hapiyla ignesi yaptım ama kanama durmadi sağlıksız ise zaten düşer
İğne vermediler sadece Protestan kullanıyorum sizin bebeğin kalp atışı yavaşmıydı

İğne vermediler sadece Protestan kullanıyorum sizin bebeğin kalp atışı yavaşmıydı
Ama umutsazlanmayin yine degise biliyor kişiden kişiye bir iki hafta daha bekleyin ilaçlarınızı kullanıp sol tarafa uzanın ayağa dahil kalkmayın mecbur kalmadiginz surece

Umarım bir şey olmaz geriye beklemek kalıyor çok teşekkür ederim
İnşallah canım bide kan tahlili yaptir duzenlik artış varsa sağlıklı benimki artış olmuyordu sağlıksız gebelikte pek yükselme olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…