6 hafta 5 gunluk hamileyim ama bebegi goremedim :(

tosun_yasmin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
135
4
46
Hollanda
bugun ilk ultrasona girdim son adet tarihime gore 8 haftalik hamile old icin doktor bugune randevu verdi daha net olur diye ama bugun ultrasona girdigimde 6 hafta 5 gunluk cikti kese var ama bebek ve kalp atisi gozukmedi 20 mm yazio ftgta kesenin uzunlugu galiba.........doktor iki hafta sonra gel o zaman gorunur simdi cok kucuk dedi hatta uc haftada kesin olur dedi .................simdi de netten arastirmama gore eger kese 20 mm olduysa ve bebek gorunmuyorsa bos gebeliktir diyor ....lutfen biseyler soyleyin boyle bi sey yasayan var mi? bu iki hafta nasil gececek bana

canım benim allah yardım etsin öncelilkle.ama sanmam sonuçta sana kan testi yaptırmışlardır öyle olsa çıkardı diye düşünüyorum.gebelikte üzüntüyü asla hayatının içine sokma.benden söylemesi

yok canim sadece kendi yaptigim 3 tane test var kan testi falan yapilmaz hemen buralarda yurtdisinda yasiyorum ben : makineler bile eski kadin bi surdu aleti karnima keseyi gordu bebegi gormek icin bile ugrasmadi daha cok kucuk gorunmez iki hafta sonra gel dedi gavur iste nolcak duygusuz

canım o hiç belli olmaz bende ilk gittiğim drda tam 6 haftayla uyumlu kese falan demişti dr ama bebek falan görünmemişti bende o hafta çok sıkıntılı bir şekilde bekledim hatta boş kese olduğuna bile inandırdım kendimi ama öyle değilmiş yani üstelik 6 haftalık bile değilmişim o zaman senin geç döllenme olmuş olabilir sonrasında kanamam oldu ve ben özel bi dr a gittim vajinal olarak baktı ve bebğide kalp atışınıda gördü hem çok küçük olduğu için karından bakılan ultrasonda görünmeyebilir bunun için sıkma canını yani ben deli gibi dr dr sordum acaba boş kesemi diye biraz daha beklemelisin...

ayyy cok saol ya inan icimi rahatlattin midem bulantilarim olmasa canim boyle meyve falan cekmese kendimi bis gebelige inandiracam bu belirtiler icimde birinin oldugu hissini veriyor bana allahtan hayirlisi insallah iki hafta gecsin allahin izniyle

ayyy cok saol ya inan icimi rahatlattin midem bulantilarim olmasa canim boyle meyve falan cekmese kendimi bis gebelige inandiracam bu belirtiler icimde birinin oldugu hissini veriyor bana allahtan hayirlisi insallah iki hafta gecsin allahin izniyle

geçer canım merak etme sen içinde bi varlığın olduğunu düşün ben o zamanlar yok boş kesemi yok dış gebelikmi yedim kendimi resmen gerçi benimki biraz dr hatası yüzünden oldu eğer 8.haftandada görünmezse o zaman endişelenmekte haklısın bu arada miğde bulantıların çabuk başlamış Alalh kolaylık versin...

korkma canım görünmüyor 6 haftadan sonra az az belli olmaya başlıyor 8. haftada görünüyor diye biliyorum ben de.hem öyle bi risk olsaydı doktor derdi boş gebelik olabilir diye.bişey dememiş korkma

korkma canim.benim kizimda 6 haftalik gozukmemisdi.2 hafta sonra gittik ve gorduk.darisi basina insallah

Korkma sen onu Allah'tan istedin Allah'ta sana nasip ettiki hamile olduğunu öğrendin doktor bugün bakar görmez yarın bakar 8 haftalık der oyüzden rabbimden hayırlısıyla kucağına almayı dilemeye devam bende şuan sat göre 6+5 hamileyim ama daha doktora gitmedim ben ilk hamileliğimde ölü Doğum yaptım sonra bir kızım oldu şuan 4.5 yaşında ondan sonra 7 haftalık düşük yaşadım ve aradan 4-5 ay geçti ve takrar hamileyim Allah'ın izni ile ve tek düşüncem ve tek duam Rabbim sen yoktan var edensin banada lütfeyle ve hayırlısıyla sag Salim 2.bebeğimi de kucağıma almayı nasip eyle diye günlük olarak dua ediyorum özellikle kalbime vesvese düştüğü zaman o yuzden recetemiz dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…