Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kendini sal niye 150 attı niye 200 değil diye düşünme korkulacak bir şey yok endiseni anlıyorum ama bu kdr düşünme kendine çocuğuna zarar kötü olsa doktor şöyler haftası benim bir hafta geriden geldi 10 haftada adete göre uyumlu oldu kendisi zaten ilerledikçe haftasıyla herşeyiyle uyumlu oluyor. Yok kese küçük büyük şöyle böyle diye düşünme kendini çocuğunu düşün bosver. Atıyo kalbi sağlıklı gerisini düşünme sağlıklı mı sağlıklı şükür de geç haftsoyla sonra uyumlu oluyor geriden geliyor diye kendini parçalama boşuna normal geç döllenme olmuştur filan bu gayet normalKızlar dün kalp atışı için doktoruma gittik bebeği gördük 3 gün geriden geliyor gelişimi dedi kalp atışını duyduk ritmi 120 lerde dedi 150 lerde olması lazım falan dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı çok korkuyorum yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
Çok teşekkür ederim inan rahatlattın beni işte anne yüreği sağlıksız olabilir deyip korkuttu beni doktorCanım kendini sal niye 150 attı niye 200 değil diye düşünme korkulacak bir şey yok endiseni anlıyorum ama bu kdr düşünme kendine çocuğuna zarar kötü olsa doktor şöyler haftası benim bir hafta geriden geldi 10 haftada adete göre uyumlu oldu kendisi zaten ilerledikçe haftasıyla herşeyiyle uyumlu oluyor. Yok kese küçük büyük şöyle böyle diye düşünme kendini çocuğunu düşün bosver. Atıyo kalbi sağlıklı gerisini düşünme sağlıklı mı sağlıklı şükür de geç haftsoyla sonra uyumlu oluyor geriden geliyor diye kendini parçalama boşuna normal geç döllenme olmuştur filan bu gayet normal
Bnada bı ton şey diyolar salla gitsin düşünme üzme yavrunu da kendini sterese soktuk da çocuk cok etkileniyor senden çokÇok teşekkür ederim inan rahatlattın beni işte anne yüreği sağlıksız olabilir deyip korkuttu beni doktor
Allah razı olsun ya sen 13. Haftada mısın cnmBnada bı ton şey diyolar salla gitsin düşünme üzme yavrunu da kendini sterese soktuk da çocuk cok etkileniyor senden çok
Saçmalama sin bnm 6 hafta 7 haftada duyulmayacak kadar az duyulsada çok yavaştı noldu gayet sağlıklı herşeyi herşeyi uyumlu boşuna kendini sağlıksız olsa Allah korusun kalp atışı olmaz di bı kere
Bu kdr herşeyi düşünüp kendini moralini bozma Allah onun nasıl olacağını bilir onlar istediği kadar sağlıksız yavaş attı desin sen Allah'a güven gerisi emin ol rahat
Evet kuzuAllah razı olsun ya sen 13. Haftada mısın cnm
Ne demek rabbim her kezden razı olsunAllah razı olsun ya sen 13. Haftada mısın cnm
benim doktorum da öyle hatta neden hiç detay vermiyor bir şey söylemiyor diye endişelendim ama çok net. Keseyi gördük dedi kalp atışı duyuluyor dedi başka hiçbir şey söylemiyor ekstra ne iyi ne kötü. Endişelenecek bir şey yok demek kiBenim doktorum böyle negatif konuşmuyo sorun yoksa detayda vermiyo işin manevi boyutuyla annesi kalbi atıyo güzel falan diyo bu nasıl doktorlar bunlar hep bi moral bozma kafası. Hamileliğin başında geriden gelme kalp atış hızı kese görme boş kese vs vs her şey olur çünkü 6 hafta diyoruz ama o adete göre hesaplanıyo bi hafta adetlisin zaten kimbilir ne zaman yumurtluyoruz ne zaman tutuyo akıl mantık var yani
Zaten öyle olması gerekiyo burda neler okuyorum yok şu mm azmı yok şu değer çokmu ben bunlarla hiç ilgilenmiyorum doktor sağlıklı diyo bende dua ediyorum her şey nasip stres kafaya takmak zaten bebeği daha çok etkiliyobenim doktorum da öyle hatta neden hiç detay vermiyor bir şey söylemiyor diye endişelendim ama çok net. Keseyi gördük dedi kalp atışı duyuluyor dedi başka hiçbir şey söylemiyor ekstra ne iyi ne kötü. Endişelenecek bir şey yok demek ki