• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 hafta 2 gunluk gebeliyim var kalp atisi yok doktor 3 gun sonra yine gel dedi:(

Kredo

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
10
2
1
31
6 +2 gunluk hamileyim kalp atisi yok doktor 3 gun sonra kalp atisini duyamazsak problem var dedi cok uzuluyorum:(

1 hafta sonra gidin bence üzülmeyin henüz erken bekleme sürenizde daha var hiç stres olmayın .

Çok erken. Benim geç döllenmeydi mesela ve 8.haftaydı sanırım kalp atışını yeni duymuştuk. Haftasını tam hatırlamasam da beklenenden 1-2 hafta geç olduğunu çok net hatırlıyorum. Şu an sen sadece beta hcg değerine bak. 2 günde 1 iki katına yakın artıyorsa sorun yoktur. Bende de yoktu ve geç duydum. Şimdi 20 haftalık hamileyim bebeğimde de bir problem yok çok şükür. İyi düşün, iyi olsun🤍

Kalp atışını duymanız için vajinal yoldan bebek en az 3mm ve üzeri olması lazım. Aynı şekilde keseninde en az 20 mm ve üzerinde olması lazım. Kalp atışı duyulmayan gebeliklerde kese 27 mm olana kadar bekleniyor. Ultrason kağıdınız varsa GS yazan değer gebelik kesesi boyutunu CRL yazam kızım bebeğin boyutunu gösterir

Çok erken. Benim geç döllenmeydi mesela ve 8.haftaydı sanırım kalp atışını yeni duymuştuk. Haftasını tam hatırlamasam da beklenenden 1-2 hafta geç olduğunu çok net hatırlıyorum. Şu an sen sadece beta hcg değerine bak. 2 günde 1 iki katına yakın artıyorsa sorun yoktur. Bende de yoktu ve geç duydum. Şimdi 20 haftalık hamileyim bebeğimde de bir problem yok çok şükür. İyi düşün, iyi olsun🤍
Ben tup bebek yaptirmisdim.o kadar uzgunumki

Ben tup bebek yaptirmisdim.o kadar uzgunumki
Hakkında hayırlısı olsun kuzum benim. Üzme kendini. Bunda olmasa bir sonrakinde olur. Hem bunda da olmadığı kesin değil ki. İyi düşün, iyi olsun. Rabbim hayırlısıyla, hayırlı zamanda, hayırlı evlat nasip etsin sana. Dualarım seninle 🤲🏻

6 +2 gunluk hamileyim kalp atisi yok doktor 3 gun sonra kalp atisini duyamazsak problem var dedi cok uzuluyorum:KK43:ğ

Büyük ogluma bende SATa göre ilk olarak altı buçuk haftalıkken gitmistim kese olusmus ama icinde bebek görünmüyordu kalp atışı duymadık bir hafta sorna tekrar gel demisti doktorum. 1 hafta sonra gittiğimde kalp atışlarını duyduk ve su an 6 yaşında ogluşum :) olabilen birşey bu üzülmeyin içinizi ferah tutun

Kız mı bebeğiniz

Kızlar doktor kesenin çok güzel sağlıklı olduğunu söyledi yerleşimi de gayet güzel dedi. Kesenin içinde görünen beyaz şey bebek mi sizce

Eklentiler

• IMG_7284.jpeg
    IMG_7284.jpeg
    124,8 KB · Görüntüleme: 98
Back