Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 hafta 2 gunluk gebeliyim var kalp atisi yok doktor 3 gun sonra yine gel dedi:(
- Konu Sahibi Kredo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
Ben olsam gitmezdim canım. Çok geç duyanlar da var. 8-9a kadar da bekle. 3 gün çook erken6 +2 gunluk hamileyim kalp atisi yok doktor 3 gun sonra kalp atisini duyamazsak problem var dedi cok uzuluyorum
- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
- 25 Aralık 2021
- 3.010
- 4.204
- 83
Çok erken. Benim geç döllenmeydi mesela ve 8.haftaydı sanırım kalp atışını yeni duymuştuk. Haftasını tam hatırlamasam da beklenenden 1-2 hafta geç olduğunu çok net hatırlıyorum. Şu an sen sadece beta hcg değerine bak. 2 günde 1 iki katına yakın artıyorsa sorun yoktur. Bende de yoktu ve geç duydum. Şimdi 20 haftalık hamileyim bebeğimde de bir problem yok çok şükür. İyi düşün, iyi olsun
Kalp atışını duymanız için vajinal yoldan bebek en az 3mm ve üzeri olması lazım. Aynı şekilde keseninde en az 20 mm ve üzerinde olması lazım. Kalp atışı duyulmayan gebeliklerde kese 27 mm olana kadar bekleniyor. Ultrason kağıdınız varsa GS yazan değer gebelik kesesi boyutunu CRL yazam kızım bebeğin boyutunu gösterir
- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Çok erken boşuna kendiniz stres yapmışsınız 7.8. Haftada vajinal anca duyuluyor6 +2 gunluk hamileyim kalp atisi yok doktor 3 gun sonra kalp atisini duyamazsak problem var dedi cok uzuluyorum
Ben tup bebek yaptirmisdim.o kadar uzgunumkiÇok erken. Benim geç döllenmeydi mesela ve 8.haftaydı sanırım kalp atışını yeni duymuştuk. Haftasını tam hatırlamasam da beklenenden 1-2 hafta geç olduğunu çok net hatırlıyorum. Şu an sen sadece beta hcg değerine bak. 2 günde 1 iki katına yakın artıyorsa sorun yoktur. Bende de yoktu ve geç duydum. Şimdi 20 haftalık hamileyim bebeğimde de bir problem yok çok şükür. İyi düşün, iyi olsun
- 25 Aralık 2021
- 3.010
- 4.204
- 83
Hakkında hayırlısı olsun kuzum benim. Üzme kendini. Bunda olmasa bir sonrakinde olur. Hem bunda da olmadığı kesin değil ki. İyi düşün, iyi olsun. Rabbim hayırlısıyla, hayırlı zamanda, hayırlı evlat nasip etsin sana. Dualarım seninleBen tup bebek yaptirmisdim.o kadar uzgunumki
- 28 Haziran 2015
- 1.889
- 2.035
- 133
6 +2 gunluk hamileyim kalp atisi yok doktor 3 gun sonra kalp atisini duyamazsak problem var dedi cok uzuluyorumğ
Büyük ogluma bende SATa göre ilk olarak altı buçuk haftalıkken gitmistim kese olusmus ama icinde bebek görünmüyordu kalp atışı duymadık bir hafta sorna tekrar gel demisti doktorum. 1 hafta sonra gittiğimde kalp atışlarını duyduk ve su an 6 yaşında ogluşum :) olabilen birşey bu üzülmeyin içinizi ferah tutun
- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
Kız mı bebeğinizÇok erken. Benim geç döllenmeydi mesela ve 8.haftaydı sanırım kalp atışını yeni duymuştuk. Haftasını tam hatırlamasam da beklenenden 1-2 hafta geç olduğunu çok net hatırlıyorum. Şu an sen sadece beta hcg değerine bak. 2 günde 1 iki katına yakın artıyorsa sorun yoktur. Bende de yoktu ve geç duydum. Şimdi 20 haftalık hamileyim bebeğimde de bir problem yok çok şükür. İyi düşün, iyi olsun
- 25 Aralık 2021
- 3.010
- 4.204
- 83
Evet kuzum. Yorumlardan falan mı gördün ? :))Kız mı bebeğiniz
- 22 Ekim 2022
- 781
- 282
- 33
- 27
Duyulmadı mı kalp atışı başka doktora gözüktünüz mü tek doktorla kalmasaydınız özele falan gidin ne bilim işte sonra aklınızda kalmasınBugun bebeyimi alacaklar
Gitdim yok duyulmadiDuyulmadı mı kalp atışı başka doktora gözüktünüz mü tek doktorla kalmasaydınız özele falan gidin ne bilim işte sonra aklınızda kalmasın
- 22 Ekim 2022
- 781
- 282
- 33
- 27
Çok üzüldüm canım biraz daha bekleseydin keşkeGitdim yok duyulmadi