6 günlük oglumun kaka problemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ezine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ezine

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2006
2.245
37
683
Selamlar
pazartesi günü dogum yaptım bebegim çarşamba akşamına hiç kaka yapmadı çarşamba akşamıda hastanede doktor yardımıyla ertesi gün tmm düzeldi yapıo derken tekrar yapmamaya başladı 2 günde 4 kere hastanedeydik enson gene cuma akşamı axcık bişe yaptı ve dahada yapmadı zeytin yagı denedik yok yapamıo ıkınırken çok aglıyo eşim kolum baglandı hiç bişey gelmio elimden yarın tekrar doktora gidicez ve sanırım popodan bi sıvı verip röntgen çekicekler ilk iki röntgende bagırsaklarda genişlik çıktı hiç böle bişe duyan bilen varmı biraz bilgiye ihtiyacım var tedavisi varmış ama dayanamıyorum oglumun aglamasına

geçmiş olsun tatlımm bu dediğimi dene bezini aç ayaklarını karnına doğru bük bu hareketi 5 6 defa dene çok iyi geliyor rahatlıyo bebek ağlamıyo en azından

Canim.merhabalar hayirli olsun bebegin rabb.uzun omurlu hayirli.evlat etsin insalla
Ekim anneleeindw birkac kez muhappetinwize dahil.olmustum
Mantiken bakildiginda bagirsaklari genis oldugundan kaka dolma.suresini uzatiyor demekki
Bu da diskilanmayi geciktiriyor demekki

Son düzenleme:
geçmiş olsun tatlımm bu dediğimi dene bezini aç ayaklarını karnına doğru bük bu hareketi 5 6 defa dene çok iyi geliyor rahatlıyo bebek ağlamıyo en azından

Canım denedim ama yok ıkınmayı beceremiyo sanki

Saol canım Allah razı olsun
Ikınırken çok aglıo ama normalde bi rahatsızlığı yok gibi

oyy kıyamam ben ona anne değilim konuyuda bilmiyorum ama size çokkk geçmiş olsun diyorum yumuğuda öpüyorummmm

sütün henüz gelmemiştır az beslendigi için olabilir. Saate filan bakma agladıkça emzir. sütünde artar böylece. Birde yeni doganlar genelde emerken kaka yapar bunu unutma. Kendinide üzme sütünü etkiler. Rahat ol hepimiz bu yollardan gectik iyileşr merak etme. Geçmiş olsun.

benim kızım da 1.5 aylık olana kadar her gün düzenli kaka yapıyorken 1.5 aydan 6 aylık olana kadar haftada, bazen 10 günde bir fitille kaka yaptı. o kadar şişerdi ki karnı top yutmuş gibi olurdu, gazdan kıvranırdı ama yapamazdı kakasını, doktor doktor gezdim, zaten kendi abim de çocuk doktoru, hepsi normal olduğunu, ek gıdaya geçince düzeleceğini söylediler ama uzun süre ikna olmadım, gerçekten de ek gıdaya geçince düzeldi. bu arada sütüm de az değildi, gayet iyiydi kızımın genel gelişimi, ama çocuk barsakları tamamen dolmadan kaka yapmıyordu.
tabi sizin bebeğiniz çok daha küçük, ultrasonla bir bakılsın, hiçbir sorun da olmayabilir.

Annem abimin oğluna şunu yapıyordu ve aradan çok geçmeden yapıyordu kakasını. Kullanılmış sabundan fitil yapıyordu annem. Küçücük oluyor tabi. Bıçakla yontarak yapıyordu ve çok da işe yarıyordu. Umarım sizlerde de işe yarar.
Ne ilaç kullandıysak da yapamadı ama bu sabun fitili sayesinde yaptı. :)

Ya da günümüzde en iyi yöntem kulak temizleme çubuğunun yağ ile masajı şeklindedir o zamanda bebeğiniz yapabiliyor kakasını.

Hepinize teşekkür ederim size konuyu yazdıktan sonra oglum kustu ve hastaneye geldik megakolon adında bi hastalık tanısı koydular şimdilik ve hastanede yatış verdiler bize dualarınızı eksik etmeyin ameliyat olma durumu söz konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…