• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 günlük bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu başına gelenler?

aysakf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2022
6
4
1
26
Kızlar merhaba 6 günlük bebeğim sarılık değeri 17 olması sebebi ile hastaneye yatırdılar fototerapi aldı 2 gündür bugün sarılığı düştü ama idrarında enfeksiyon çıktı şimdide antibiyotik tedavisine başlandı en az 5 gün daha burda kalıcağımızı söyledi doktor başına gelen bu sebepten hastanede yatan oldumu ne kadar yattınız moralim çok bozuk çok üzülüyorum 😔

Kızlar merhaba 6 günlük bebeğim sarılık değeri 17 olması sebebi ile hastaneye yatırdılar fototerapi aldı 2 gündür bugün sarılığı düştü ama idrarında enfeksiyon çıktı şimdide antibiyotik tedavisine başlandı en az 5 gün daha burda kalıcağımızı söyledi doktor başına gelen bu sebepten hastanede yatan oldumu ne kadar yattınız moralim çok bozuk çok üzülüyorum 😔
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah. Daha çok küçük ama merak etme annesi o çok güçlü. Bunu da atlatıcaksınız🙏bu arada bebeğiniz kız mı erkek mi?

geçmiş olsun, benim kızım da kırkı çıkmadan olmuştu. 2 gün hastanede yatıp çıktık tekrarlamadı çok şükür.

Çok geçmiş olsun benim kızımda 3. Gün fark edildi iki durumda vardı bir hafta kaldı çok zor geçiyor o bir hafta ama bu tedavi evde olamayacağından en iyisi bu ben çok yıpratmıştım kendimi sürekli hastanede dururyordum sezeryan doğum yapmıştım çok zor iyileştim dinlenmediğim için sütüm çok azdı siz bolbol dinlenip süt sağın bu aşamada yapılacak en iyi şey bu inşallah hemencecik kavuşursunuz

Çok geçmiş olsun. Benim yeğenimde olmuştu. Doğumdan birkaç gün sonra sarılık oldu sonrasında idrar yolu enfeksiyonu çıktı ablamla yeğenim üç gün falan hastanede kaldılar. 6 aylıkken enfeksiyon tekrar etti bi üç gün falan yine hastanede kaldılar sonrasında da geçti çok şükür. İçinizi ferah tutun sizinde geçecektir inşallah.

Evet bir arkadaşımın yeni doğan bebegindede idrar yolu enfeksiyonu görüldü.7 gün hastanede yattı verdikleri antibiyotikler sayesinde bebeği çok güzel toparladı kendini. Çıktıktan sonra hicbir sorun ile karşılaşmadı. Dualarım sizinle 🧿

İki aylık olur olmaz sünnet ettirin.

Benim oğluma.ilk.kez altı aylıkken idrara bakıldı o da ben dediğim.icin. ve yüz bin koloni gördüler beş gün yattı. Tahminim şu ki doğduğundan beri idrar yolu enfeksiyonu vardı ama tabii ben geç anladım. Sünnet kesin çözüm ihmale etmeyin. Ben pandemi vs derken 20 aylikken ancak yaptirabildim çok zorlandık ikimiz de. Tedavi sonrası gelişimi yavaşladı vs. O zamana dek kilo alan çocuğun kilo alımı resmen durma noktasında hala da öyle. O yüzden sünneti acilen düşünün.

Cok geçmiş olsun hemencik iyi olsun
Benim bebegimde 3gunlukken kuvezde yatmisti sarilikdz vardi
1 hafta sorns çıkmıştı
Simdi duygusallık var annesin neden böyle oldu ki diyorsun
Hasta ola ola buyuruyor rabbim yeter ki dermanı olan dert versin
Bak arkadaşımın bebegi ameliyat oldu doğuştan mide darlığı varmış şimdi sağlıklı evinde artık mamasını yiyebiliyor
Pozitif olan bu günler geçecek bebisinle evinde olacaksın
Saglikla büyüt bebisini canim

Çok geçmiş olsun benim kızımda 3. Gün fark edildi iki durumda vardı bir hafta kaldı çok zor geçiyor o bir hafta ama bu tedavi evde olamayacağından en iyisi bu ben çok yıpratmıştım kendimi sürekli hastanede dururyordum sezeryan doğum yapmıştım çok zor iyileştim dinlenmediğim için sütüm çok azdı siz bolbol dinlenip süt sağın bu aşamada yapılacak en iyi şey bu inşallah hemencecik kavuşursunuz
Bende çok kötüyüm sürekli ağlıyorum en güzel yenidoğan zamanlarımızı hastanede geçirmek zoruma gidiyo

Evet bir arkadaşımın yeni doğan bebegindede idrar yolu enfeksiyonu görüldü.7 gün hastanede yattı verdikleri antibiyotikler sayesinde bebeği çok güzel toparladı kendini. Çıktıktan sonra hicbir sorun ile karşılaşmadı. Dualarım sizinle 🧿
Allah razı olsun inşallah bizde atlatıcaz bu günleri

Cok geçmiş olsun hemencik iyi olsun
Benim bebegimde 3gunlukken kuvezde yatmisti sarilikdz vardi
1 hafta sorns çıkmıştı
Simdi duygusallık var annesin neden böyle oldu ki diyorsun
Hasta ola ola buyuruyor rabbim yeter ki dermanı olan dert versin
Bak arkadaşımın bebegi ameliyat oldu doğuştan mide darlığı varmış şimdi sağlıklı evinde artık mamasını yiyebiliyor
Pozitif olan bu günler geçecek bebisinle evinde olacaksın
Saglikla büyüt bebisini canim
İnşallah canım benim pozitif olmak çok istiyorum ama çökmüş durumdayım sürekli ağlıyorum endişe halindeyim iyikeşemez daha başka sorunlar çıkar diye

Benim bebeğim 2 günlükken yatmıştı bu sebeple 1 hafta tedavi almıştı. Hiç merak etme geçiyor hepsi yoluna giriyor yeter ki dermansız dertler gelmesin başımıza❤️ eğer bebeğinin yanında değilsen bol bol sağım yap sütün artsın

İnşallah canım benim pozitif olmak çok istiyorum ama çökmüş durumdayım sürekli ağlıyorum endişe halindeyim iyikeşemez daha başka sorunlar çıkar diye

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canim
Benimde bebeğime geçen hafta test yaptılar
Hormonda sorun çıktı cocuk endokrinoloji yönlendirdiler
Böbrek bezi diye bir hastalık varmis
Ne olduğunu bilmiyorum Başka bisimi cikcak bilmiyorum en azından ilacı var denilecek bisiolsun önümü göremiyorum ki

Back