6 gündür gecikmeli reglim var,

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
53
Adet söktürücü ne yapabilirim? Aspirin yutsam mı acaba? Bı hafta 4/5 gün arka arkaya ağrı kesici yuttum + stresli bir hafta geçirdim onların etkisi olabilir

Öncelikle endişelenmeyin, regl döngüsünün 7 gün oynaması normal.
Ben ne zaman ağrı kesici, antibiyotik türevi ilaçlar içsem +3/-3 oynuyor. Sizinkide muhtemelen öyledir. Gelmesi için papatya çayı içebilirsiniz ama aspirini tavsiye etmiyorum. Aspirin kanı sulandırır ama Allah korusun bi kaza falan olur, sorun olur yani. Sonuçta insanız, başımıza ne geleceği belli olmuyor. Ayrıca söktürdüğünde aşırı kanama yapıyor aspirin.

bitki çayları var internetten araştırabilirsiniz. başka da bi çare yok. mental olarak zihninizi rahat bırakmanız gerek

40-45 güne kadar normal sayılır adet döngüsü,neden bu kadar evhamlandınız? :) sakin olun. strestendir.

fazla kurcalayıp fizyolojinizi daha fazla bozmayın. stresinizi azaltmanız için @Oliviaa ve yenGEnC 'in dediklerine katılıyorum, faydalı olacaktır :)

Civanperçemini kaynatıp içince de işe yarıyor. Bekarken (pkoyum) doğum kontrol hapı kullanmadığım zamanlarda bunu yapıyordum geliyordu Bi kaç güne diye hatırlıyorum.

Bende bu ay 1 hafta geç oldum. Birde çok az geldi. Dolunaydan felan herhalde yine birseyler oluyor ben geç olunca Bisey yapmadim ama asprin icebilirsin söktürüyor.

Hamilelik şüpheniz yoksa civanperçemi tavsiye ederim.
Benim nikahtan evvel stresten 10 gün gecikmişti. Böyle çözmüştüm

Adet söktürücü ne yapabilirim? Aspirin yutsam mı acaba? Bı hafta 4/5 gün arka arkaya ağrı kesici yuttum + stresli bir hafta geçirdim onların etkisi olabilir
Evlimisin. Evliysen eğer korunuyorsan bile test yap. Değil bekarsan. Bı haftalik gecikme aslında normal. Sitres mevsim değişiklikleri vs yapabilir. Maydonoz kaynatip suyunu icerdik biz. Adet günü yakınsa hemen söktürurdu.

pko icinde ise yararmi bu
Onun için bir bilgim yok, ben kadın doğuma da gittim, kist vs çıkmadı. Sadece kendimi bildim bileli adetlerim yamuk yumuk. Bazen otuz günde oluyor, bazen otuzbes,kirk...ben de ya doğum kontrol hapi kullaniyorum,düzen için. Ya da 29. Gün hala olmadiysam dayiyorum papatya ve biberiyeyi. Gerçekten de etkili oluyor. Üstelik adetlerim ağrısız sancisiz geçiyor. Biraz da söktürücü etkisi olan bitkilerden icmeme bağlıyorum, o yüzden gebelik riski olmayan herkese tavsiye ederim.
Pko için de, eski ev arkadaşım soğan kaynatirdi , içerdi. cidden de adet olabilirdi genelde.
Çok bilindik bir yöntem, "PKO sogan kürü" yazarsanız tarifi çıkacaktır mutlaka

evet sogan kurunu biliyorum ama bende bobrek agrisi yapiyor nedendir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…