- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
Adet söktürücü ne yapabilirim? Aspirin yutsam mı acaba? Bı hafta 4/5 gün arka arkaya ağrı kesici yuttum + stresli bir hafta geçirdim onların etkisi olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama papatyanın tadı çok acı oluyor onu nasıl hafifletirim ?Kaynar çaya papatya ve biberiye koy,demle iç
Sabah tekrar et, akşam tekrar et...zaten sonra gelecektir adetin. Benim hep uyguladigim yöntem bu
Yoo hiç acı olmuyor. Yine de bal koyabilirsiniz. O da yoksa atın iki küp şeker için:))Ama papatyanın tadı çok acı oluyor onu nasıl hafifletirim ?
pko icinde ise yararmi buKaynar çaya papatya ve biberiye koy,demle iç
Sabah tekrar et, akşam tekrar et...zaten sonra gelecektir adetin. Benim hep uyguladigim yöntem bu
Evlimisin. Evliysen eğer korunuyorsan bile test yap. Değil bekarsan. Bı haftalik gecikme aslında normal. Sitres mevsim değişiklikleri vs yapabilir. Maydonoz kaynatip suyunu icerdik biz. Adet günü yakınsa hemen söktürurdu.Adet söktürücü ne yapabilirim? Aspirin yutsam mı acaba? Bı hafta 4/5 gün arka arkaya ağrı kesici yuttum + stresli bir hafta geçirdim onların etkisi olabilir
Bol c vitamini (kivi, biber)Adet söktürücü ne yapabilirim? Aspirin yutsam mı acaba? Bı hafta 4/5 gün arka arkaya ağrı kesici yuttum + stresli bir hafta geçirdim onların etkisi olabilir
Onun için bir bilgim yok, ben kadın doğuma da gittim, kist vs çıkmadı. Sadece kendimi bildim bileli adetlerim yamuk yumuk. Bazen otuz günde oluyor, bazen otuzbes,kirk...ben de ya doğum kontrol hapi kullaniyorum,düzen için. Ya da 29. Gün hala olmadiysam dayiyorum papatya ve biberiyeyi. Gerçekten de etkili oluyor. Üstelik adetlerim ağrısız sancisiz geçiyor. Biraz da söktürücü etkisi olan bitkilerden icmeme bağlıyorum, o yüzden gebelik riski olmayan herkese tavsiye ederim.pko icinde ise yararmi bu
evet sogan kurunu biliyorum ama bende bobrek agrisi yapiyor nedendir bilmiyorumOnun için bir bilgim yok, ben kadın doğuma da gittim, kist vs çıkmadı. Sadece kendimi bildim bileli adetlerim yamuk yumuk. Bazen otuz günde oluyor, bazen otuzbes,kirk...ben de ya doğum kontrol hapi kullaniyorum,düzen için. Ya da 29. Gün hala olmadiysam dayiyorum papatya ve biberiyeyi. Gerçekten de etkili oluyor. Üstelik adetlerim ağrısız sancisiz geçiyor. Biraz da söktürücü etkisi olan bitkilerden icmeme bağlıyorum, o yüzden gebelik riski olmayan herkese tavsiye ederim.
Pko için de, eski ev arkadaşım soğan kaynatirdi , içerdi. cidden de adet olabilirdi genelde.
Çok bilindik bir yöntem, "PKO sogan kürü" yazarsanız tarifi çıkacaktır mutlaka
Soğan kürü nasıl yapılıyor acaba?evet sogan kurunu biliyorum ama bende bobrek agrisi yapiyor nedendir bilmiyorum