• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 6 günde bir kaka yapan kızım biranda ishal oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi U17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

U17

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
180
22
298
Ankara
Merhaba
4.5 aylık Kızım 2 aydır 5-6 günde bir ka yapardı. Cumartesi üç kere sıvı şekilde kaka yaptı ve hala günde iki kere kaka yapıyor. Ishal gibi... karnından gurul gurul sesler geliyor... dün artık çok huzursuzdu zor uyudu... normalde her emmeden sonra biraz kusar... dün oda garipti sabah ve akşam biraz fazla kustu... hasta gibi değil etrafa gülücükler atıyor ama doktora götürüp kan tahlili-idrar tahlili yaptırmalıyım ya da çoçuğuma boşu boşuna o eziyet, çektirmemeliyim... eczaneden doktor tavsiyesiyle grobal (sıvı kaybı için) isimli ilaçan alacağım...
bu durumları yaşayan var mı? biranda bu kadar değişme olurmu?
Pirinç unu ve suyla karıştırılmış muhallebi vermeyi de düşünüyorum...

Merhaba
4.5 aylık Kızım 2 aydır 5-6 günde bir ka yapardı. Cumartesi üç kere sıvı şekilde kaka yaptı ve hala günde iki kere kaka yapıyor. Ishal gibi... karnından gurul gurul sesler geliyor... dün artık çok huzursuzdu zor uyudu... normalde her emmeden sonra biraz kusar... dün oda garipti sabah ve akşam biraz fazla kustu... hasta gibi değil etrafa gülücükler atıyor ama doktora götürüp kan tahlili-idrar tahlili yaptırmalıyım ya da çoçuğuma boşu boşuna o eziyet, çektirmemeliyim... eczaneden doktor tavsiyesiyle grobal (sıvı kaybı için) isimli ilaçan alacağım...
bu durumları yaşayan var mı? biranda bu kadar değişme olurmu?
Pirinç unu ve suyla karıştırılmış muhallebi vermeyi de düşünüyorum...

Merhaba,

geçmiş olsun bebeğine.

biranda ishal olması ya sizin yediğiniz bişeyden etkilenmesinden yada ekgıda alıyorsa yediği bi gıdadan kaynaklanıyordur.bunları bi gözden geçirin isterseniz.

ishali içinde pirinçli kaşık maması verebilirsiniz birde eczacıya danışarak bebeklerin ishal olması durumunda kullanılan bi şurup var, ben de oğlum ishal olduğunda bu şurubu devamlı kullanırım hem ishalini kesiyor,karın ağrısını alıyor, hemde su kaybını önlüyor.

tekrar geçmiş olsun:94:

canım buyuk bır ıhtımal sızın yedıgınız bırsey dokunmustur.emzırmıyosanızda mıkrobık olabıılır.ıshallerde onemlı olan sıvı kaybının olnlenmesı.kesınlıkle ılac onermıyolar.mıkrobun atılması lazım.2 kere yapmasından korkmayın.bır ıkı gune gecer ınsallah.

ya kızlar benım 2.5 aylık bebegımı kaçtır fıtılle kakasını yaptırıyoruz cocuk tualete cıkmıyo bol bol çiş yapıo ancak nıye kabız anlamıyorum meme emıo gunde 1 2 mama alıo sızce napmalıyım offfff cocuk doktoru bılem yok burda dağın başı
4 5 gunde bır fıtıl alıo

ya kızlar benım 2.5 aylık bebegımı kaçtır fıtılle kakasını yaptırıyoruz cocuk tualete cıkmıyo bol bol çiş yapıo ancak nıye kabız anlamıyorum meme emıo gunde 1 2 mama alıo sızce napmalıyım offfff cocuk doktoru bılem yok burda dağın başı
4 5 gunde bır fıtıl alıo

benim oglumda dort bes gunde ama dolu yapardi.bunun cok normal oldugunu soylemisti goturdugum prof.kabiz derken sert top topmu yapiyor bebeginiz.oyleyse sizin yediginiz birsey yada mama bebeginize dokunuyo olabilir.inek sutu alerjisindede ya ishal yada kabiz olur bebekler.eger civik yapiyorsa kesinlikle mudahele etmeyin.obur turlu sindirim duzenleyici bifiform gibi ilaclar kullanabilirsiniz.gecmis olsun.

4 5 gunde bır fıtıl alıo

fitil yerini makadı derece gibi birşeyle uyarın demişti bizim doktorumuz... bizde işe yaradı... 4 gün sonra tekrar yapayım dedim yaptım ama ne çare... bende kendine bıraktım artık... Eğer Sert değilse ve anne sütü alıyorsa normalmış...

benim oglumda dort bes gunde ama dolu yapardi.bunun cok normal oldugunu soylemisti goturdugum prof.kabiz derken sert top topmu yapiyor bebeginiz.oyleyse sizin yediginiz birsey yada mama bebeginize dokunuyo olabilir.inek sutu alerjisindede ya ishal yada kabiz olur bebekler.eger civik yapiyorsa kesinlikle mudahele etmeyin.obur turlu sindirim duzenleyici bifiform gibi ilaclar kullanabilirsiniz.gecmis olsun.

Bizimkide öyleydi.... 5 günde bir ama dolu dolu...

yok kızlar fitili yıyınce dolu dolu ama normal katılıkta yapıo kakasını ısıl vermıcehal zaten degıl bu sefer fıtm beklıcem hatta agzına bı kasık zeytın yagı bılem verdım yapmadı yaaaa

canim peki mudahale etmediginde kacgun sonra yapiyor.1haftaya kadar normal deniliyor.gecmis olsiun

hıç bakmadımkı 4 5 .gunde dayanamıom verıom fıtılı dıom rahatlasın napimbu sefer beklıcem ozaman bakım kendı yapacakmı nerden cıktı bu anlamadım ya

arkadaşlar sizlere tavsiyem fazla fitil vermeyin yoksa alışkanlık yapıyo ve her tuvaletini yapmak istese fitil yoluyuyla istiyo alışkanlık oluyo oda zararlı çocuk kendi kendine yapmaya alışsın yapamıyorsada başka yollarla deneyin en son çare olsun fitil.geçmiş olsun.benim kızımda kabız şuan zeytinyağı denedim yapmadı kayısılı elmaalı incirli muhallebi yaptım bugün onu verdim inş.yapar bakalım ne olacak

Back