6 gün geciktim

Hadika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2021
16
6
23
Merhaba kızlar size bir sorum olucak kafam çok karıştı çünkü,2 yıldır evliyim ve çocuk istiyoruz bu ay Letu ve duphaston kullanmaya başladım Letuyu adetimin 3. Günü başladım beş gün içtim duphastonu da 10. Gün başladım 10 gün içtim duphastonu bıraktıktan sonra 2 gün sonra kahverengi leke geldi ve üç dört gün sürdü kesildi. Ve bugün adet gecikmemin 5. Günü ve tekrardan tuvalette gittiğim de peçeteye kahverengi leke geliyor öyle adet gibi akıntısı hiç yok sizce ne olabilir? Dün test yaptım negatif çıktı. Ayrıca adetim düzensiz oluyor genel de döngü günlerim 35-40 bazen düzenli bazen düzensiz

Benim hayatımda ilk kez adetim gecikti kaset testler negatifdi. Kanla birlikte öğrendim gebeliğimi.. sizde bence kafanızı yormak yerine kan testi verin gecikme varsa çıkmaması mümkün değil.inşallah hamilesinizdir😊

İnşallah öyledir ya çok sevindim sizin adınıza ama bende bazen gecikmeler oluyor fakat adet ağrım filan da yok hani normalde göğüs ağrısı karın ağrısı olur su bilirdim adet olacağımı ama şuan tek göğüs şişkinliğim ve kahverengi leke var

İnşallah öyledir ya çok sevindim sizin adınıza ama bende bazen gecikmeler oluyor fakat adet ağrım filan da yok hani normalde göğüs ağrısı karın ağrısı olur su bilirdim adet olacağımı ama şuan tek göğüs şişkinliğim ve kahverengi leke var
Sonucu öğrendiniz mi acaba inşallah güzel haberdir

X