6 gün erken adet oldum bi bakar mısınız hanımlar..

Adete dönüştü bu düzenim bozuldu demek ki bu ay olmadı benim ama inşallahh sen hamilesindir buna seviniriz canımm ❤
Erken yumurtlamışsın canım. Bir övü testi almanı tavsiye ederim. Çok işe yarıyor. Telefon uygulamasıyla bugünlere geldim gebelik olmadı taki 3 aya kadar üç ay önce kullandım ve çok şükür tuttu.

Hay maşallah ya Rabbim tamamına erdirsin inşallah canımm inşallah onu deniyim bu ayda. Prolaktin ve tiroid ilacı kullandım bu ay sanırım onlar yaptı

Hay maşallah ya Rabbim tamamına erdirsin inşallah canımm inşallah onu deniyim bu ayda. Prolaktin ve tiroid ilacı kullandım bu ay sanırım onlar yaptı
Olabilir canım Benimde öyle olmuştu prolaktin ve triod düştü 2 ay sonra gebe kaldım. Seninde yakındır hiiiiiççç dert etme ama elinden geleni de yap canım herşey gönlünce olsun

Olabilir canım Benimde öyle olmuştu prolaktin ve triod düştü 2 ay sonra gebe kaldım. Seninde yakındır hiiiiiççç dert etme ama elinden geleni de yap canım herşey gönlünce olsun
Vallahi umut oldun canımm çok saol inşallah önümüzdeki ay olur inşallah. Rabbim de herşeyi gönlüne göre versin duanı eksik etme bebeğim olur mu

Vallahi umut oldun canımm çok saol inşallah önümüzdeki ay olur inşallah. Rabbim de herşeyi gönlüne göre versin duanı eksik etme bebeğim olur mu
Tüm isteyenlere duam hep dilimde canım. Bende zor zamanlar geçirdim bilirim çaresiz bekleyişleri. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…