Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh inşallah canım benim ya 8 aydır sonu hüsran aylardan bıktım. İnşallah adete dönüşmezAdet gununu bekle boyle dewam ederse gebelik testi yap cnm hamile olablirsin![]()
Rabbim kucağımızı doldursun en hayırlı sağlıklı güzel evlatlarla inşallah. Evet canım bu ay süt hormonum yüksek olduğu için ilaca başladım bide tiroidlerim yavaşmış ilaca başladım. Acaba ilaçlardan mı bu erken olmam diyorumInsallah cnm bende hamile kalmaya calisiorum kismet bakalim hormonlarina baktrdinmi dengesizlik wardr belki
Tedavide ilk ayım belki ilaçların etkisidir ama inşallah hamileyimdir yaProlaktin yuksekligi gebelige engel oluyor maalesef tiroid dengesizligide ama ilaca basladysan duzene girer en kisa zamanda hamile kalirsin insallah cnm![]()
Oyyy inşallah ya inşallahh gerçekten çok istedim şu an. Rabbim isteyene ve bize nasip etsin o kutsallığı inşallahAmin insallah cnm benmde cikolata kistim wardi gecen ay ameliyat oldum bakalim kalablirim insallah hamile
Amiinn amiin canımm ❤Bende cok istiorum Rabbim dogru zamanda yuzumuzu guldurur insallah![]()
İnşallahh birlikte hamileyizdir bebeğimm inşallahhDurumunu burdan yaz cnm merak ederim umarim hamilesindir![]()
Adete dönüştü bu düzenim bozuldu demek ki bu ay olmadı benim ama inşallahh sen hamilesindir buna seviniriz canımm ❤Insallah cnm![]()
Çok üzüldüm yineSaglik olsun cnm Allah dogru zamani kararlamistir benm adete daha war bakalim kismet stres yapma hic yoksa hic olmaz hormonlarin dengesizlesir yoksa
Çok doğru söylüyosun canım benim ama her gün aklımda artık zaman geçtikçe de takıyorum kafama Rabbim genişlik ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahInsallah cnm bakalim ben akisina biraktim ustune dustukce olmuyor cunku sende oyle yap hic ummadgin anda mutlu haberi alicaz emin ol![]()