6 gün erken adet oldum bi bakar mısınız hanımlar..

EcmelVera

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
157
88
18
Merhaba kızlarr. Bu ay tiroid ve prolaktin ilacına başladım adetim 6 gün erken geldi ilk defa böyle bişey oldu dün pembe damlalardı bugün de çok hafif geçiyor napmalıyım bi öneri verir misiniz?

Insallah cnm bende hamile kalmaya calisiorum kismet bakalim hormonlarina baktrdinmi dengesizlik wardr belki
Rabbim kucağımızı doldursun en hayırlı sağlıklı güzel evlatlarla inşallah. Evet canım bu ay süt hormonum yüksek olduğu için ilaca başladım bide tiroidlerim yavaşmış ilaca başladım. Acaba ilaçlardan mı bu erken olmam diyorum 🙄

Prolaktin yuksekligi gebelige engel oluyor maalesef tiroid dengesizligide ama ilaca basladysan duzene girer en kisa zamanda hamile kalirsin insallah cnm 🙏

Prolaktin yuksekligi gebelige engel oluyor maalesef tiroid dengesizligide ama ilaca basladysan duzene girer en kisa zamanda hamile kalirsin insallah cnm 🙏
Tedavide ilk ayım belki ilaçların etkisidir ama inşallah hamileyimdir ya 😔 Rabbim inşallah burda bi an önce güzel haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin ❤

Saglik olsun cnm Allah dogru zamani kararlamistir benm adete daha war bakalim kismet stres yapma hic yoksa hic olmaz hormonlarin dengesizlesir yoksa

Saglik olsun cnm Allah dogru zamani kararlamistir benm adete daha war bakalim kismet stres yapma hic yoksa hic olmaz hormonlarin dengesizlesir yoksa
Çok üzüldüm yine 😔 ama Allah dediğin gibi en iyisini bilen. İnşallah senin güzel haberini alırız sora da sen bana dua edersin ❤

Insallah cnm bakalim ben akisina biraktim ustune dustukce olmuyor cunku sende oyle yap hic ummadgin anda mutlu haberi alicaz emin ol👍

Insallah cnm bakalim ben akisina biraktim ustune dustukce olmuyor cunku sende oyle yap hic ummadgin anda mutlu haberi alicaz emin ol👍
Çok doğru söylüyosun canım benim ama her gün aklımda artık zaman geçtikçe de takıyorum kafama Rabbim genişlik ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

Back