• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6.gün embriyosu 3bb ve 3cc cift transfer gebelik sansi var mi bu kalite ile

Merhaba arkadaşlar bu kalitelerle hamile kalan var mi sansim ne kadar
Şansınız neden olmasın eğer vakti zamanı gelmişse hiçbirşey önünde duramaz kalitelere takılmayın derim nasibi varsa zaten size tutunacaktır Allah’ın izniyle inşallah 🤲

Aslında haklısınız ama embriyolog olumlu konuşmayınca kafama taktım. İnsallah tutunur 😊
Amin inşallah İnan ki olumsuz konuştukları embriyo tutuyor emin olun burada çok gördüm en iyi kalitedeki embriyolar tutunmuyor bu işler biraz nasip meselesi yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah kaliteye takılmayın siz pozitif düşünün pozitif olsun inşallah 🤲💕

Amin inşallah İnan ki olumsuz konuştukları embriyo tutuyor emin olun burada çok gördüm en iyi kalitedeki embriyolar tutunmuyor bu işler biraz nasip meselesi yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah kaliteye takılmayın siz pozitif düşünün pozitif olsun inşallah 🤲💕
Kızlar acil yorumunuza ihtiyacım var hamilemiyim

Eklentiler

• Screenshot_20250217-230619.webp
    Screenshot_20250217-230619.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 19
Neden olmayacak ki.
Seni bu düşünceye ne itti.
Youtube de bir kadın var, kalitesiz 3. Gün embriyosu ya da 2. Gün net hatırlamıyorum. Ve transferi yaparken çok umutlu bir konuşma vs kimse yapmıyor.
Cocugu videoyu çekerken yanında oynuyordu.

Benim kaliteli 5. Gün embriyo transferim olumsuz olmuş ertesi ay doğal yolla oğlum gebe kaldim… sonra kızıma.

Şans seninle olsun.❤️

Şuan hala şoktayım gerçekten çok güzel bir duygu evet cnm tüp Bebek dondurulmuş 5. Gün embriyosu bugun 10. Gun
Hay maşallah 🧿 sübhanallah bence değeriniz de gayet iyi Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah darısı bizlerin başına insan inanmıyor ve sanki bir rüya görüyorsun ve keseyi görene kadar insan inanamıyor tebrik ediyorum canım 🤲🥰🥹

Hay maşallah 🧿 sübhanallah bence değeriniz de gayet iyi Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah darısı bizlerin başına insan inanmıyor ve sanki bir rüya görüyorsun ve keseyi görene kadar insan inanamıyor tebrik ediyorum canım 🤲🥰🥹
Çok teşekkür ederim 🥰 cnm rabbim inşallah dileyen herkese nasip etsin cnm inşallah sizde bu heyecanı yaşarsınız dualarim sizinle🤲

Çok teşekkür ederim 🥰 cnm rabbim inşallah dileyen herkese nasip etsin cnm inşallah sizde bu heyecanı yaşarsınız dualarim sizinle🤲
Amin Ecmain inşallah 🤲🥹❤️ değeriniz çok yüksek 10. Güne göre acaba embriyonuz bölünüp tek yumurta ikizi mi oldu içimden ikiz geçti sanki sağlıcakla güzellikle gelsinler inşallah 💕

Back