Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şansınız neden olmasın eğer vakti zamanı gelmişse hiçbirşey önünde duramaz kalitelere takılmayın derim nasibi varsa zaten size tutunacaktır Allah’ın izniyle inşallahMerhaba arkadaşlar bu kalitelerle hamile kalan var mi sansim ne kadar
Aslında haklısınız ama embriyolog olumlu konuşmayınca kafama taktım. İnsallah tutunurŞansınız neden olmasın eğer vakti zamanı gelmişse hiçbirşey önünde duramaz kalitelere takılmayın derim nasibi varsa zaten size tutunacaktır Allah’ın izniyle inşallah![]()
Tabii ki var canım ben 5 gün Embriyosu 2ab ve onun bir üstüyle kaldımMerhaba arkadaşlar bu kalitelerle hamile kalan var mi sansim ne kadar
Amin inşallah İnan ki olumsuz konuştukları embriyo tutuyor emin olun burada çok gördüm en iyi kalitedeki embriyolar tutunmuyor bu işler biraz nasip meselesi yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah kaliteye takılmayın siz pozitif düşünün pozitif olsun inşallahAslında haklısınız ama embriyolog olumlu konuşmayınca kafama taktım. İnsallah tutunur![]()
Kızlar acil yorumunuza ihtiyacım var hamilemiyimAmin inşallah İnan ki olumsuz konuştukları embriyo tutuyor emin olun burada çok gördüm en iyi kalitedeki embriyolar tutunmuyor bu işler biraz nasip meselesi yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah kaliteye takılmayın siz pozitif düşünün pozitif olsun inşallah![]()
Neyine bakalım bacım hayırlı olsun. GebesinKızlar acil yorumunuza ihtiyacım var hamilemiyim
Ayyy rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin şuan hala inanmıyorum ya çok değişik bir duygu rabbim herkese nasip etsin inşallahNeyine bakalım bacım hayırlı olsun. Gebesin![]()
Gözünüz aydın hayırlı olsun hamilesinizKızlar acil yorumunuza ihtiyacım var hamilemiyim
Sonucunuz 841 çıkmış gayet iyi tüp bebek mi yapmıştınızKızlar acil yorumunuza ihtiyacım var hamilemiyim
Sonucunuz 841 çıkmış gayet iyi tüp bebek mi yapmıştınız
Hay maşallahŞuan hala şoktayım gerçekten çok güzel bir duygu evet cnm tüp Bebek dondurulmuş 5. Gün embriyosu bugun 10. Gun
Ay çok sevindimŞuan hala şoktayım gerçekten çok güzel bir duygu evet cnm tüp Bebek dondurulmuş 5. Gün embriyosu bugun 10. Gun
Çok teşekkür ederimHay maşallahsübhanallah bence değeriniz de gayet iyi Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah darısı bizlerin başına insan inanmıyor ve sanki bir rüya görüyorsun ve keseyi görene kadar insan inanamıyor tebrik ediyorum canım
![]()
AyyAy çok sevindimhamdolsun Rabbime evde test yapın size hatıra kalsın inşallah
![]()
Amin Ecmain inşallahÇok teşekkür ederimcnm rabbim inşallah dileyen herkese nasip etsin cnm inşallah sizde bu heyecanı yaşarsınız dualarim sizinle
![]()
Evet cnm 2 embriyo inşallah ikiside tutmuşturAmin Ecmain inşallahdeğeriniz çok yüksek 10. Güne göre acaba embriyonuz bölünüp tek yumurta ikizi mi oldu içimden ikiz geçti sanki sağlıcakla güzellikle gelsinler inşallah
![]()