Bebek Beslenmesi 6 aylik oglum emmeyi birakiyor :-( Pompa la devam.....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

BITANEMCE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
149
0
96
- Yurtdışı
selam arkadaslar

benim oglum 6 aylik ve 2-3 hafta önceye kadar gayet iyi emiyordu.
buyudukce sag gögösum yetmememe(bastan beri hep az süt gliyordu zaten) basladi ve onu ememyi ret eti. sol gögösumlede doymadigi icin aptamilde vermeye basladim simdi ise sol gögösumude almiyor sadece gece uyku altinda emiyor :-(

bügün pompa aldim butun gün emedigi halde sagda 50cc soldada 150cc cikti

sorum su bu durumda olupda gene emziren arkadaslar varmi ??? aslinda cok emzirmek istiyorum ve o beni itikce cok üzuluyorum

bide pompayla kac saat aralikda ne kadar süt cikiyor ???? pompalidikca icircekmiyim???

Canım diğer süt sağma başlıklarına bak, oralara bir sürü şey yazdık arkadaşlarla. Ordan faydalanabilirsin.

neden kimse cevap yazmadi :-(

pompa aldim 3 saate bir pompaliyorum ve sadece

soldan 50 cc sagdanda 10 cc cikiyor bu az degilmi???

Canım son başlık şu: 640977-bebegi-hic-emmeyip-devamli-sut-sagip-vermek-zorunda-kalan-anneler

Oraya bakarsan istediğin cevaplara ulaşırsın.

3 saatte bir gayet uygun. Belki pompanın çekişi azdır, yada göğsün pompayla çekilmeye alışkın olmadığından az çıkıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…