6 aylık köpüşüme yuva arıyorum!!

mayla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
6
0
6 aylık Amerikan cocker cinsi camel renkli dişi bir köpüşüm var. Hamileyim ve evde evcil hayvan besleyemeyeceğim.
Gerçektan hayvansever , sabırlı , evde köpüşle ilgilenebilecek çalışmayan biri olanlar bana ileti gönderebilir.
Bütün eşyalarıyla birlikte , ücretsiz olarak vereceğim. Ankara ' da yaşıyorum.Bunu belirteyim.

Sizin gibilere çok kızıyorum! Bir gün hamile kalacağınızı biliyordunuz peki neden köpek sahipleniyorsunuz!? Unutmayın onlarında duyguları ve canı var oyuncak değiller. Allah'tan daha küçük yeni sahibine çabuk alışacaktır.
Ayrıca sene olmuş 2012 hala hamile olduğu için evcil hayvanını evinden gönderen ''bilinçsizler'' var Yazık!!

neden istanbul'da oturmuyorsunuz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offff

İstanbul'da bir sürü barınak var oralara bakın. Cins meraklısı olmayın kırma bir köpeği de sahiplenebilirsiniz, illaki cins istiyorsanız, barınaklarda bir sürü.. parayla satın almaktansa oradan bir can kurtarmak daha hayırlı..

köpeğim var canım.. husky cinsinden :) tabikide barınaklardan alabilirim ama buradakii köpek cinsine bayıldımmmmm :)

İlana bilip bilmeden yorumlar yazan "cahillere" sesleniyorum. Durumum konusunda yorum yapma hakkına sahip değilsiniz. Hamile kalma konusunda neler yaşadığımı da bilmiyorsunuz. umarım başıma gelenlerin aynısını yaşarsınız.

merhaba ankarada yaşıyorum köpeğinizin resimlerini görmem mümkün mü acaba tabi hala sahiplendirilmediyse mailim dymotion@hotmail.com .

Merhaba ne zamandır yavru cocker cinsi köpek arıyordum. :) Özelliklerini araştırdım ve bana uygun bir cins olduğu için cocker istiyordum.
Çünkü köpek alırken özelliklerinide bilmeniz gerekiyor ki oda sizde rahat edin. O yüzden çok iyi bakacağıma emin olabilirsiniz. Daha önce geçici olarak 2 tane terrier baktım. Bakımlarını çok iyi biliyorum. Eğitimlerinide biliyorum. Fakat hayvan ticaretine karşı olduğum için hep böyle bir ilan aradım. :) Detaylı konuşmamız için mail adresi verirseniz faceden filan eklersiniz resimlerimi görürsünüz geçici köpeklerimle de. :) Umarım olur... Ben olmasam da sevileceği bir yuvası olur inşallah.

Hamile olsanda köpeğini vermemelisin artık aşı denen birşey var kılı, tüyü, kisti vs. üstelik çocuguna hayvan sevgisini ve sorumluluğu köpeğinin sayesinde öğretebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…