Sürekli öksürük ve burun akıntısı vardı. Kaç doktora götürdüysek hepsi bişey yok diyip gönderdi. Bugün götürdüğüm doktor bakırköy devlette, film çektirdi kan aldı ve ciğerlerinde su olduğunu söyledi verem testi yaptır ilaçları kullan öyle gel tekrar dedi. aramızda böyle bir sorun yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
geçmiş olsun canım..inşallah önemli birşey yoktur..doktorlarıda anlamıyorum hiçç.birbirini hiç tutmuyor.bende de farklı bi durum oldu..o yüzden böyle şyleri duydum mu çok sinirleniyorum.allah yardımcın olsun
bızımde sureklı bır oksuruk ve zamn zamn artan burun akıntıs var
cıger fılmı ve kan tahlılınde kan degerlerı dusuk cıktı
cıgerlerın temız oldugu soylendı
yınede cok endıselıyım
hıc bır antıbıyotık fayda etmedı
allah yardımcınız olsun
dr lara nasıl guvenıcez bılmıyorum
Sürekli öksürük ve burun akıntısı vardı. Kaç doktora götürdüysek hepsi bişey yok diyip gönderdi. Bugün götürdüğüm doktor bakırköy devlette, film çektirdi kan aldı ve ciğerlerinde su olduğunu söyledi verem testi yaptır ilaçları kullan öyle gel tekrar dedi. aramızda böyle bir sorun yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
canım cok gecmiş olsun inş hemen iileşir bebegin.bakırköy devletteb memnun musun bende ethica ya gidiordum ama bu ay bakırköy devlette götürecegim.dr ilgilenmesi nasıl ?