• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 6 aylık kızımın ciğerlerinde su varmış !!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
22
358
49
İstanbul
Sürekli öksürük ve burun akıntısı vardı. Kaç doktora götürdüysek hepsi bişey yok diyip gönderdi. Bugün götürdüğüm doktor bakırköy devlette, film çektirdi kan aldı ve ciğerlerinde su olduğunu söyledi :( verem testi yaptır ilaçları kullan öyle gel tekrar dedi. aramızda böyle bir sorun yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

geçmiş olsun canım..inşallah önemli birşey yoktur..doktorlarıda anlamıyorum hiçç.birbirini hiç tutmuyor.bende de farklı bi durum oldu..o yüzden böyle şyleri duydum mu çok sinirleniyorum.allah yardımcın olsun

cok gecmıs olsunn

bızımde sureklı bır oksuruk ve zamn zamn artan burun akıntıs var
cıger fılmı ve kan tahlılınde kan degerlerı dusuk cıktı
cıgerlerın temız oldugu soylendı
yınede cok endıselıyım
hıc bır antıbıyotık fayda etmedı
allah yardımcınız olsun
dr lara nasıl guvenıcez bılmıyorum

geçmiş olsun canım allah dermanını versin bebeğin hasta olması çok zor allaha kolaylık ve şifa versin

Sürekli öksürük ve burun akıntısı vardı. Kaç doktora götürdüysek hepsi bişey yok diyip gönderdi. Bugün götürdüğüm doktor bakırköy devlette, film çektirdi kan aldı ve ciğerlerinde su olduğunu söyledi :( verem testi yaptır ilaçları kullan öyle gel tekrar dedi. aramızda böyle bir sorun yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

canım cok gecmiş olsun inş hemen iileşir bebegin.bakırköy devletteb memnun musun bende ethica ya gidiordum ama bu ay bakırköy devlette götürecegim.dr ilgilenmesi nasıl ?

Back