Zayıf bir çocuk mu ?Merhaba kızım 3 4 aydan beri kollarini sürekli geriye doğru kasıyor yani otururken bile bazen kolları omuzdan geriye doğru oluyor ama bir şey tutmada ya da harekette sorun yok ellerinden tutup oturabiliyor ya da bir şeyi kavrayabilir ama geriye doğru kucakta özellikle tutuyor ve yüz üstü koyunca asla emekleme için kullanmıyor kolları yine uçacak gibi geriye kaldırıyor
Yani çok değil ama biraz zayıf 3600 doğdu 6 buçuk aylık suan 7 kiloZayıf bir çocuk mu ?
Teşekkür ederim sanki öyle gibi ama kucakta sürekli yapması garip sanki düşmemek için kendini geri çekiyor gibiBazen benimki de yapardı. Dengesini kuramıyordur muhtemelen henüz. Sık sık oturt. Yüz üstü vakit gecirsin. Sırt, boyun kasları güclensin
Kol kaslarını güçlendirecek etkinlikler yapın tutup çekme gibi eline bir çorap verin cekistirsin.Yani çok değil ama biraz zayıf 3600 doğdu 6 buçuk aylık suan 7 kilo
Merhaba benım kızımda 5,5 aylık kollari hep geride yani ağzına sokuyo ellerini çıngırak tutuyo vs ama dediğiniz gibi kucağima aldiğimda hep geride omuzdan itibaren hatta hatta vucudu bazen ters c şeklini alıyo kucakta gaz cıkartırken felann tutmakta zorlanıyorum. Sirf bu yuzden 3 aylıktı mr çektirdim temiz çıktı cok sükür. Destekli oturuyo ama suan.Merhaba kızım 3 4 aydan beri kollarini sürekli geriye doğru kasıyor yani otururken bile bazen kolları omuzdan geriye doğru oluyor ama bir şey tutmada ya da harekette sorun yok ellerinden tutup oturabiliyor ya da bir şeyi kavrayabilir ama geriye doğru kucakta özellikle tutuyor ve yüz üstü koyunca asla emekleme için kullanmıyor kolları yine uçacak gibi geriye kaldırıyor
Bnmkide oyle kollarini geriye atip yay gibi oluyor ve oyle durmak istiyor hatta duzelttigimde kiziyor.4.5 aylik bizimki 1 aydır boyle. Doktoruna sordum olabilir sorun yok dediMerhaba kızım 3 4 aydan beri kollarini sürekli geriye doğru kasıyor yani otururken bile bazen kolları omuzdan geriye doğru oluyor ama bir şey tutmada ya da harekette sorun yok ellerinden tutup oturabiliyor ya da bir şeyi kavrayabilir ama geriye doğru kucakta özellikle tutuyor ve yüz üstü koyunca asla emekleme için kullanmıyor kolları yine uçacak gibi geriye kaldırıyor
Bnmkid3 ayni oyle ters c oyle durmak istiyor ne kdr dayanir diye bekleyim dedim bekleyemedim cocugun keyfi yerinde zorla duzeltiyorumMerhaba benım kızımda 5,5 aylık kollari hep geride yani ağzına sokuyo ellerini çıngırak tutuyo vs ama dediğiniz gibi kucağima aldiğimda hep geride omuzdan itibaren hatta hatta vucudu bazen ters c şeklini alıyo kucakta gaz cıkartırken felann tutmakta zorlanıyorum. Sirf bu yuzden 3 aylıktı mr çektirdim temiz çıktı cok sükür. Destekli oturuyo ama suan.
Kaç aylık bebeğiniz doktora götürdünüzmü ne dediler ?Bnmkid3 ayni oyle ters c oyle durmak istiyor ne kdr dayanir diye bekleyim dedim bekleyemedim cocugun keyfi yerinde zorla duzeltiyorum
Yazmişsiniz burda evet doktor banada söyledi reflüdendir dedi ama çok sinir bozucu kucağima bile alamıyorum sizdede öylemi gerçektenBnmkide oyle kollarini geriye atip yay gibi oluyor ve oyle durmak istiyor hatta duzelttigimde kiziyor.4.5 aylik bizimki 1 aydır boyle. Doktoruna sordum olabilir sorun yok dedi
Evet reflu varsa geriye atarlar kendilerini dedi bana da sadece. Sorun yok olabilir dedi. Ama benim el bileklerim bile aciyor tutarken zorluyor kendini elinden gelse c degil o çizecekYazmişsiniz burda evet doktor banada söyledi reflüdendir dedi ama çok sinir bozucu kucağima bile alamıyorum sizdede öylemi gerçekten
Evet benımkıde öyle çok kafama takıyorum ne yapcağimi bilmiyorum bü daha götürücemm doktora hatta eeg çektiricem bize bi doktor nöbet değil dedi ama insan emin olmak istiyo.gözündede hafif kayma var cünkü.benım durumda olan birini bulmak iyi geldiEvet reflu varsa geriye atarlar kendilerini dedi bana da sadece. Sorun yok olabilir dedi. Ama benim el bileklerim bile aciyor tutarken zorluyor kendini elinden gelse c degil o çizecek
Nobet benim aklima hiç gelmedi aslinda hep sirtimi agriyor acaba diye düşünüyorum. Cunku sirtini ovmamdan da çok hoşlanırEvet benımkıde öyle çok kafama takıyorum ne yapcağimi bilmiyorum bü daha götürücemm doktora hatta eeg çektiricem bize bi doktor nöbet değil dedi ama insan emin olmak istiyo.gözündede hafif kayma var cünkü.benım durumda olan birini bulmak iyi geldi
Bizde hırıltıda var ben geniz etide olabilir diye düşündümNobet benim aklima hiç gelmedi aslinda hep sirtimi agriyor acaba diye düşünüyorum. Cunku sirtini ovmamdan da çok hoşlanır