Bebek Beslenmesi 6 aylık kızım biberon almıyor:( yardım :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esmaa_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
20
0
36
Bursa
Merhaba arkadaşlar,
Sıkıntım öyle büyük ki, 2 hafta önce işe başladım ve bebeğim biberonu ağzına sokmuyor. ek besinlerin içine sağdığım sütleri karışıtrarak kaşıkla vermeye çalışıyor kayınvalidem. kaşıkla sütü döke saça içiyor ziyan oluyor emek emek sağdığım süt akşam işten geldiğimde memeye öyle bir yapışıyor ki yavrum sömürüyor bütün sütleri.
çeşit çeşit biberon markası denedim olmadı.. biberonların deliklerini genişlettim yine olmadı..
uykuda alıyordu artık uykuda da almıyor..
geceleri sık sık uyanıp emiyor süt azalmaya başladı vve yetmeyince iyice huysuzlanacak ve gece de kaşıkla süt içirmeye uğraştığımı düşünmek bile istemiyorum zaten sabahın köründe işe gidiyorum ve işim çok yorucu..
beni durumumda olan var mı aranızda? alışır mı bu saatten sonra sizce? önerilerinize ihtiyacım var..

canım benimki de hiççç almadı. uykunun arasında bile veriyordum.biberonun ucu dudağına değince pat diye gözünü açıyordu. sen bana ne yapmaya çalışıyosun gibi bide kötü kötü bakıyordu. almayan çocuk almıyor.bende çalıştığım için öğlen araları koştur koştur emzirmeye gidiyordum. senin gün içinde emzirme imkanın yoksa işin zor tabi.gündüzleri bebek sütü takviyesi yapabilirisn canım olmazsa onuda kaşıkla verirsin.
6. ayda ben tarhana çorbasına başlamıştım seviyordu.

şırıngayla verin. iğneli kısmını çıkararak tabi. hem dökmez hem sütünüz ziyan olmaz.
bide silikon emzikli biberonlar vermeyin. ben hep latex başlıklı emzikli biberonlar verdim ne memeyi bıraktı ne bişey. meme ucu gibi yumuşacık.
ben nuktan memnun kaldım. deneyin isterseniz almazsa şırıngayla verin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…