Merhaba arkadaşlar,
Sıkıntım öyle büyük ki, 2 hafta önce işe başladım ve bebeğim biberonu ağzına sokmuyor. ek besinlerin içine sağdığım sütleri karışıtrarak kaşıkla vermeye çalışıyor kayınvalidem. kaşıkla sütü döke saça içiyor ziyan oluyor emek emek sağdığım süt
akşam işten geldiğimde memeye öyle bir yapışıyor ki yavrum sömürüyor bütün sütleri.
çeşit çeşit biberon markası denedim olmadı.. biberonların deliklerini genişlettim yine olmadı..
uykuda alıyordu artık uykuda da almıyor..
geceleri sık sık uyanıp emiyor süt azalmaya başladı vve yetmeyince iyice huysuzlanacak ve gece de kaşıkla süt içirmeye uğraştığımı düşünmek bile istemiyorum
zaten sabahın köründe işe gidiyorum ve işim çok yorucu.. ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
beni durumumda olan var mı aranızda? alışır mı bu saatten sonra sizce? önerilerinize ihtiyacım var..![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Sıkıntım öyle büyük ki, 2 hafta önce işe başladım ve bebeğim biberonu ağzına sokmuyor. ek besinlerin içine sağdığım sütleri karışıtrarak kaşıkla vermeye çalışıyor kayınvalidem. kaşıkla sütü döke saça içiyor ziyan oluyor emek emek sağdığım süt
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
çeşit çeşit biberon markası denedim olmadı.. biberonların deliklerini genişlettim yine olmadı..
uykuda alıyordu artık uykuda da almıyor..
geceleri sık sık uyanıp emiyor süt azalmaya başladı vve yetmeyince iyice huysuzlanacak ve gece de kaşıkla süt içirmeye uğraştığımı düşünmek bile istemiyorum
beni durumumda olan var mı aranızda? alışır mı bu saatten sonra sizce? önerilerinize ihtiyacım var..
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)