• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 6 aylık iştahsız bebeğim lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

uzak-dur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
425
233
23
29
Oğlum 6 aylık hiç mama içmiyor bsey yemior çok iştahsız aptamil kullanıyorum içmiyor eskiden çok seviyordu ne yapmalıyım yardım edin arkadaşlar iyce piskolojm bozuldu

Belki katı gıdaya geçme dönemi gelmiştir?
Çocuk doktorunuza danıştınız mı?
Bence bir doktorunuza danışın, size çok faydası olacaktır.

Yok cnm ne katı gıdası ya normal biseyi yemioki anca su icim dio valla cildiracagim artık yoğurdu seviyordu onu bile yemior :((

Oğlum 6 aylık hiç mama içmiyor bsey yemior çok iştahsız aptamil kullanıyorum içmiyor eskiden çok seviyordu ne yapmalıyım yardım edin arkadaşlar iyce piskolojm bozuldu
Merhaba bende kızımda yaşamıştım iştah problemi. Kendimden bile şüphe etmiştim acaba problem bende mi diye.. 1 yaşına kadar tetrazinc damla kullandım içinde çinko olduğu için tat alma duyusunu geliştiriyormuş. Sonrasında ise eczacım ve doktorum argivit şurup tavsiye etti 3 yaşındayız şuan şurubu bırakmaya korkuyorum.. tavsiye ederim

Bnde şuan zinco kullanıyorum gerçekten çok işe yaradı tsk cnm

Back