bugun bır dıyetisyenle görüştüm normal olduğunu söyledi.sadece beslenme seklımı değiştirmelıymısım.çıkolata yememelıymışm gibi... :) bırde öyle deneyeceğim.Canım bende 23 haftaligim 63 ile başladım ilk aylarda 61e düştüm şimdi 68 kiloyum bence çok da anormal bi durum söz konusu değil. Biz yicez ki bebislerimiz büyüsün. Doktorunla görüş istersen ama çok da kafana takma bence..
Hadi bakalım canım fazla sıkma kendini şimdi alalım doğurunca veririz nasıl olsabugun bır dıyetisyenle görüştüm normal olduğunu söyledi.sadece beslenme seklımı değiştirmelıymısım.çıkolata yememelıymışm gibi... :) bırde öyle deneyeceğim.
Ben 90 kilo ile hamile kaldım ve en fazla 8-10 kilo alabilirsin dedi doktorum. Zayıf olmadığım için yüksek kilo riskliymiş. Bebeğim sağlıklı geliştiği sürece az kilo almanın bir sakıncası yok .6 7 kilo az değil mi canım . en az 11 falan olmuyor mu
anladım canım . bende 15 i geçmesem bari diyorumBen 90 kilo ile hamile kaldım ve en fazla 8-10 kilo alabilirsin dedi doktorum. Zayıf olmadığım için yüksek kilo riskliymiş. Bebeğim sağlıklı geliştiği sürece az kilo almanın bir sakıncası yok .