Sadece dalga geçişiyormuşum gibi davranıyorlar sırf dalga geçmek için konu açmışım gibi davranıyorlar o yüzden sinirleniyorum bu dalga geçilecek bir konu değilAklında öyle sorular dolanmasın diye korunma yöntemleri var baştan önlemini alman gerekiyor ayrıca 6 aylık da hamile olsan şimdiye gözle görünür belirtiler olurdu yorum yapanlara da tepki verme yaptığın söylediğin bilgilere göre millet yazıyor kfadindan uydurmuyor
Valla 3 ay daha sabret dogarsa senindir, dogmaZsa hic senin olmamistirKızlar geçen 24 Haziran adetimin son günü bir ilişkim oldu o iliskiden yarım saat sonra ertesi gün hapı kullandım sonraki adetim gecikti ama oldu sonraki diğer adetlerim zambinda ve düzenli oldu ama içimdeki korku beni yiyip bitirdi pisikolojimi bozdum defalarca idrar testi yaptım iki kez kan tahlili yaptım hepsi negatif iki kez ultrasonda baktı doktor gebelik yok dedi ama karnımda birşey var hareket ediyor doktor bağırsak hareketleri stresten oluyor dedi ama ben hala çok korkuyorum lütfen beni kınamayın bu konuda elimde değil beynimde sürekli ya hamileysem sorusu dolanıp duruyor
Yazdığın konuyu tekrar tekrar tekrar tekrar oku sen olsan ne yazardinSadece dalga geçişiyormuşum gibi davranıyorlar sırf dalga geçmek için konu açmışım gibi davranıyorlar o yüzden sinirleniyorum bu dalga geçilecek bir konu değil
Cinsiyetini öğrendiniz mi? Doğuma az kalmış hazırlıkları hızlandırın benceKızlar geçen 24 Haziran adetimin son günü bir ilişkim oldu o iliskiden yarım saat sonra ertesi gün hapı kullandım sonraki adetim gecikti ama oldu sonraki diğer adetlerim zambinda ve düzenli oldu ama içimdeki korku beni yiyip bitirdi pisikolojimi bozdum defalarca idrar testi yaptım iki kez kan tahlili yaptım hepsi negatif iki kez ultrasonda baktı doktor gebelik yok dedi ama karnımda birşey var hareket ediyor doktor bağırsak hareketleri stresten oluyor dedi ama ben hala çok korkuyorum lütfen beni kınamayın bu konuda elimde değil beynimde sürekli ya hamileysem sorusu dolanıp duruyor
Hiç sanmıyorum. Arkadaşın obsesif düşünceleri varBagirsak kurdu
Korkunu biz dindiremeyiz. Psikiyatri ile görüşmelisin onlar yardımcı olur ancakBen de korkmayan mekan bir yerlere sığınmaya çalışıyorum ve sürekli buradan konu açıyorum insanlar rahatsız ettiğimin de farkındayım ama korkma yanmak için bir çözüm arıyorum sadece
Bu forumda daha ne kadar saçma konu gorebilirimki diyorum hergun beni şaşirtmayi baṣariyorsunuz bravoo.6aylik hamile nasil oluyor sen önce gir googleden araştir bak bakalim nerenn benziyor o zaman kesinleşdirirsin.Kızlar geçen 24 Haziran adetimin son günü bir ilişkim oldu o iliskiden yarım saat sonra ertesi gün hapı kullandım sonraki adetim gecikti ama oldu sonraki diğer adetlerim zambinda ve düzenli oldu ama içimdeki korku beni yiyip bitirdi pisikolojimi bozdum defalarca idrar testi yaptım iki kez kan tahlili yaptım hepsi negatif iki kez ultrasonda baktı doktor gebelik yok dedi ama karnımda birşey var hareket ediyor doktor bağırsak hareketleri stresten oluyor dedi ama ben hala çok korkuyorum lütfen beni kınamayın bu konuda elimde değil beynimde sürekli ya hamileysem sorusu dolanıp duruyor
Senin bebek ultrasonda görünüyo mu. Konu sahibi ultrasonda görünmeyen hayalet bebek yapmışBenim de son adet tarihim 21 Haziran kardeşim. Bak ben 6 aylık hamileyim, benden 3 gün sonra da sen doğuracaksin, gel sarılalım
Yani çok şükür şimdilik görünüyorSenin bebek ultrasonda görünüyo mu. Konu sahibi ultrasonda görünmeyen hayalet bebek yapmış
Ne olması lazım inanman içinKızlar geçen 24 Haziran adetimin son günü bir ilişkim oldu o iliskiden yarım saat sonra ertesi gün hapı kullandım sonraki adetim gecikti ama oldu sonraki diğer adetlerim zambinda ve düzenli oldu ama içimdeki korku beni yiyip bitirdi pisikolojimi bozdum defalarca idrar testi yaptım iki kez kan tahlili yaptım hepsi negatif iki kez ultrasonda baktı doktor gebelik yok dedi ama karnımda birşey var hareket ediyor doktor bağırsak hareketleri stresten oluyor dedi ama ben hala çok korkuyorum lütfen beni kınamayın bu konuda elimde değil beynimde sürekli ya hamileysem sorusu dolanıp duruyor
6 aylık hamile olsan net tekme dönme hissedersin, karnında plastik top büyüklüğünde bi şey olur, eski kıyafetlerine giremezsin.Sadece dalga geçişiyormuşum gibi davranıyorlar sırf dalga geçmek için konu açmışım gibi davranıyorlar o yüzden sinirleniyorum bu dalga geçilecek bir konu değil
Ya tamam da siz doktora gitmişsiniz gebelik yok denmiş yani hamile değilsiniz bu ne saçmalık böyle. 8 ayda 9 ayda öğrenen kişiler sizin gibi zırt pırt tahlil yaptırsaydı ultrasona girseydi öğrenirlerdi zaten. Boşuna sormuşsunuz burda size doktorlar da biz de hamile değilsiniz desek inanmıcaksınız 9. Ayı bekleyin doğum olmazsa inanırsınızNeden dalga geçeyim korkuyorum bir soru soruyorum insanların hamile olup 8 ayda 9 ayda 7 ayda öğrendiğini duydum yani internetten okudum ve bu yüzden çok korkuyorum
Karnımda baskı hissi ve gezen birşey olunca tedirgin oluyorum ve korkuyorum bende hamile olmadığıma inanmak istiyorum tabi ki ama o geçmek bilmeyen baskı hissi ve ara ara birşeyin gezmesi beni korkutuyor elimde değilYa tamam da siz doktora gitmişsiniz gebelik yok denmiş yani hamile değilsiniz bu ne saçmalık böyle. 8 ayda 9 ayda öğrenen kişiler sizin gibi zırt pırt tahlil yaptırsaydı ultrasona girseydi öğrenirlerdi zaten. Boşuna sormuşsunuz burda size doktorlar da biz de hamile değilsiniz desek inanmıcaksınız 9. Ayı bekleyin doğum olmazsa inanırsınız
GazdırKarnımda baskı hissi ve gezen birşey olunca tedirgin oluyorum ve korkuyorum bende hamile olmadığıma inanmak istiyorum tabi ki ama o geçmek bilmeyen baskı hissi ve ara ara birşeyin gezmesi beni korkutuyor elimde değil
E doktorda size insan gibi gebe değilsiniz bebek filan yok demiş siz niye boş yapıyorsunuz?İnsan gibi soru sordum insan gibi cevap verecaksen yorum yap yoksa ne diye boş yorum yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?