Benim de son adet tarihim 21 Haziran kardeşim. Bak ben 6 aylık hamileyim, benden 3 gün sonra da sen doğuracaksin, gel sarılalımİnsan gibi soru sordum insan gibi cevap verecaksen yorum yap yoksa ne diye boş yorum yapıyorsun
Olur birdaha öyle yaparimBu kadar korkacaksanız sevişmeyiverin
Yok yahu ciddi soruyor elli kere yazmış öncesinde de.Gerçekten ciddi mi soruyorsunuz bu soruyu yoksa sıkıldınız uğraşacak dalga geçecek bişeler mi arıyorsunuz?
Neden dalga geçeyim korkuyorum bir soru soruyorum insanların hamile olup 8 ayda 9 ayda 7 ayda öğrendiğini duydum yani internetten okudum ve bu yüzden çok korkuyorumGerçekten ciddi mi soruyorsunuz bu soruyu yoksa sıkıldınız uğraşacak dalga geçecek bişeler mi arıyorsunuz?
Tam olarak internette böyle şeyler okuduğum için tedirgin oldum hamile olup üstüne adet görenler sürekli görenler ve bu yüzden hamile olduklarını bilmiyorlarmış bende doğal olarak korkuyorumGebeliğini 8. Ayında öğrenen duymuştum
Bacım inanması zor ama korkuyorum elimde değilAlien mı kız buultrasonda gözükmeyip içinde harelet etsin. Tövbe tövbeeee
Çoğu gitmiş azı kalmış.. 3 ay daha dişinizi sıkın, bir avazda inşallah..Neden dalga geçeyim korkuyorum bir soru soruyorum insanların hamile olup 8 ayda 9 ayda 7 ayda öğrendiğini duydum yani internetten okudum ve bu yüzden çok korkuyorum
Şunun surasi doğmasına 3 ay kalmış. Hazırlıklara başla istersen(!)Kızlar geçen 24 Haziran adetimin son günü bir ilişkim oldu o iliskiden yarım saat sonra ertesi gün hapı kullandım sonraki adetim gecikti ama oldu sonraki diğer adetlerim zambinda ve düzenli oldu ama içimdeki korku beni yiyip bitirdi pisikolojimi bozdum defalarca idrar testi yaptım iki kez kan tahlili yaptım hepsi negatif iki kez ultrasonda baktı doktor gebelik yok dedi ama karnımda birşey var hareket ediyor doktor bağırsak hareketleri stresten oluyor dedi ama ben hala çok korkuyorum lütfen beni kınamayın bu konuda elimde değil beynimde sürekli ya hamileysem sorusu dolanıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?