• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim

estiaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
21
0
286
Merhaba hanımlar siteye bugun üyü oldum. 6 aylık evliyim eşimle ilşkiye girdikten sonra az da olsa kan geliyor bu neden kaynaklanıyor acaba fikri olan varmı?

kendini çok kasıyosan olabilir, rahim yarası olabilir yada enfeksiyon olabilirr bence bi doktora görünn canımm en kesin çözümm, inşallah önemli bişey değildir:1:

canım bende ewlilikte 7 ayıma girdim ayda 2 kez adet oluyodum ilişkiye girdikten sonra kanama geliyodu.. dr gittim.. catı darlıgı var dedi.. ilişkiyi yawaş tutun dedi.. hatta normal dogum yapamayacagımı söyledi.. iç darlık ilişkide zedenlenme yapıyor bu da küçük kanamalra sebebiiyet veriyor..

Dr.gidicem fakt çalıştığım için fırsatım olmuyor 1 haftadaır bu durum var ve çok kafama taklıyor netten araştırdım daha çok stres yaptı normal bir durum değilmiş mutlaka dr.görünmek gerekiyormuş dr.nasıl muayen ediyor bilen varmı acaba

Dr.gidicem fakt çalıştığım için fırsatım olmuyor 1 haftadaır bu durum var ve çok kafama taklıyor netten araştırdım daha çok stres yaptı normal bir durum değilmiş mutlaka dr.görünmek gerekiyormuş dr.nasıl muayen ediyor bilen varmı acaba

canım ben muayne oldum işte.. önce eliyle muayne etmeye kalktı.. ben cıglıgı bastım prop denen bir alet var.. onunle içini muayne ediyor.. o cihaz sayesinde ultrasanda tüm iç bölümü görüyor..

canım ben muayne oldum işte.. önce eliyle muayne etmeye kalktı.. ben cıglıgı bastım prop denen bir alet var.. onunle içini muayne ediyor.. o cihaz sayesinde ultrasanda tüm iç bölümü görüyor..

bayan olmak ne zor ya hele bide evliysen off bende adet düzensizliği oldu 10 gün geçikti hastalığım o zamn gittim dr.karnımdan ulturasonla baktı o herşey normal demişti ay felan oldu ..

bnde aynı sorunu yasıordum ama benım catım dar oldugumdan dolayı ılk gece yırttıgım olmustu bırazcık
her ılıskıden sonra oldu kanamam
tahrısden dolyıydı
gecmıs olsun arkadasım

:25::kkk:
bnde aynı sorunu yasıordum ama benım catım dar oldugumdan dolayı ılk gece yırttıgım olmustu bırazcık
her ılıskıden sonra oldu kanamam
tahrısden dolyıydı
gecmıs olsun arkadasım

teşekkürler sizede geçmiş olsun:50:

Back