merhaba hanımlar siteye bugun üyE oldum. 6 aylık evliyim eşimle ilşkiye girdikten sonra az da olsa kan geliyor bu neden kaynaklanıyor acaba fikri olan varmı?
merhaba hanımlar siteye bugun üyE oldum. 6 aylık evliyim eşimle ilşkiye girdikten sonra az da olsa kan geliyor bu neden kaynaklanıyor acaba fikri olan varmı?
ben iki buçuk yıllık evliyim eğer ilişki esnasında eşin sert davranıyosa bu fazla darbeden dolayı olabilir bende ilk önce adetten 4-5 gümn sonra bi kaç günle başladı sonra her ilişkide gelmeye başladı buna ara kanama diyolar sonra ben her ilişkide kanmı geldi gelicekmi diye düşünüp durdum rahim tranva geçirmiş pisikolojisi bozulmuş ilaç verdi geçti bi doktoro gitmelisin
Kendini kasıyor olabilirsin ve vajinan zarar görüyor olabilir. İlişkiden sonra yanma, su değince yanma vs. hissediyor musun ya da ağrı? Hissediyorsan zorlanma vardır.
Rahat olmayı dene :)
canım ben evlendikten sonra her ilişkiden sonra 4 ay boyunca kanamam oldu.
ama canım yanmıyordu.
doktora gitmeyi düşündüm ama her seferinde vazgeçtim.
sonrasında kesildi kanamam.
kızlık zarının yapısıyla da alakalı olabilir yani kızlık zarı yırtılır fakat çevresinde kalanlar zamanla yırtılırmış.
sanırım bende de böyle bir durum vardı .
ama diğer arkadaşlarında söylediği gibi doktora görünmeni öneririm.
özellikle sancın oluyorsa acın oluyorsa mutlaka git.