Çocuk Hastalıkları 6 aylık bebek öksürük

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Blablabla00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
416
235
33
32
Bebeğimde dört gün önce hafif burun akıntısı Hapşirma Vardı iki gündür ise çok fazla öksürük özellikle dün gece sabaha kadar öksürmekten uyuyamadı doktorum ateş olmazsa şimdilik getirme takip et dedi ama sürekli öksürüyor burnunu açıyorum yine aynı şekilde öksürmekten uyuyamıyor benzer durumla karşılaşan var mı veya bir öneriniz

Hemen götür canım çizerlere inmesin dağa çok küçük evde hiç bişey yapamazsın

Doktorunuz pandemiden dolayı mı öyle dedi acaba? Ben olsam öksürükte hemen doktora götürürüm akciğerlere filan baktırırım. Bir an önce iyileşir inşallah

Neden oksurdugunu arastirmadi mi doktorunuz? Bence bir muayeneye goturun. Burun akintisi devam ediyor mu? Alerjik olabilir belki. Bu ara benim buyuk oglumun da burnu akiyor. 3 yasinda. Ondan dolayı arada oksuruyor da ama uzun surmuyor.

Neden oksurdugunu arastirmadi mi doktorunuz? Bence bir muayeneye goturun. Burun akintisi devam ediyor mu? Alerjik olabilir belki. Bu ara benim buyuk oglumun da burnu akiyor. 3 yasinda. Ondan dolayı arada oksuruyor da ama uzun surmuyor.
Burun akıntısı yok tıkanıyor açıyorum ama öksürük çok fazla

Aynı zamanlarda benim bebeğimde böylr hasta oldu.Hatta dr bronşitten şüphelendi.İki gün daha dikka et yoksa antibiyotik vercrm dedi.
Brn bebeğime ılık pekmez verdim.Hatta pekmezi tereyağında ılıtıp verdim.
Eczaneden bebekler için satılan viks aldım.Onu kullandım.Uyudukça da odasinda viks kaynattım su da nefesi açıldı.2 gune bir şeyi kalmadı.
Allah şifa versin.

Hemen götür canım çizerlere inmesin dağa çok küçük evde hiç bişey yapamazsın

evet götürcem mecbur doktor
saolun 6 aylık pekmezin zararı olur mu acaba daha yeni ek Gıda denemeleri yapıyoruz

Viksİ nasıl kaynattınız

Lütfen burada verilen tavsiyeleri uygulamayin. Doktora götürün bebeginizi. Birinde ise yarayan birsey sizde kotu sonuclar dogurabilir

Lütfen burada verilen tavsiyeleri uygulamayin. Doktora götürün bebeginizi. Birinde ise yarayan birsey sizde kotu sonuclar dogurabilir
Götürdüm buhar verdi bu gün ateş olmazsa gerek yok getirmene demişti ama dayanamadım az önce gittim buhar veriyorum çok az ciğerlere inmiş dedi

Viksİ nasıl kaynattınız
Dr eger ki pekmezin dogalliğından eminsen bir tatlı kaşığı kadar verebilirsin demisti.Benim kızımda 6 aylikken öyle hasta oldu.Dişte çıkarıyordu çok sancılıydı.
Visski evde kücük tüpüm yoktu ama jel ile yanan caydanlığım vardı.Ben o çaydanlığın altındaki jeli yaktım.Bir cezvede aygazda suyu kaynatıp içine viski atıp odada o uyurken soluttum.Nefesi açıldı 2 günde topladı çok sükür.İlac falan kullanmadan atlattık.

Benim bebeğim 4 aylıkken grip oldu ben başında fark ettim hemen götürdüm o kadar yeniydi bki doktor bana inanmadı ertesi gün tekrar gittik başlangıç dedi burnunu açık tut vs ertesi gün tekrar götürdüm ilerlemiş dedi hemen ilaca başlattı hafif biseyler verdi ,ertesi gün tekrar götürdüm ilaçlarını hemen değiştirdi yaklaşık 5 gün ağır geçti sonra hafiflemeye başladı. Bu arada hasta olduğunu anladığım ilk günden itibaren uyku pzisyonunu değiştirdim iki üç yastık kullanıp resmen oturma pozisyonuna yakın bi pozisyonda uyumasini sağladım çünkü ciğerlere inmesini engellemek istedim. Bebeklerde ciğerlere indiğinde cigerlerde leke bırakıyo bu da ilerleyen dönemlerde astıma veya astıma yatkınlık yapıyo. Odası serin olsun sıcak hafada bronşlar buzusuyo ve solunumu zayiflariyo serin havada daha rahat nefes alır. Ateş falan yoksa bir kat daha giydir ama odası serin olsun bu önemli.
Kesinlikle doktora götür gerekirse hergun götür benim gibi.

İnşallah bizde atlatırız bize de buhar verdi ventolin verdi özellikle uyku esnasında kriz gibi öksürüyor sürekli aynı diş Çıkarma döneminde benimkide aşırı salyalı onunda sancısı var

İnşallah bizde atlatırız bize de buhar verdi ventolin verdi özellikle uyku esnasında kriz gibi öksürüyor sürekli aynı diş Çıkarma döneminde benimkide aşırı salyalı onunda sancısı var
Salyalar da öksürük yapar. Çünkü vücut çok fazla üretiyor bir kısmı genzine kaçıyor ve öksürük yapıyo. Bir kısmını da yutuyo.

Götürdüm bende yarın tekrar götürcem buhar verdi

Evet ama ciğere hafif inmiş dedi
Canım benim buhar imkanım olmadığı için ventolin şurup verdi günde iki defa bir çay kaşığı diye ama dedi eğer çok fazla tikandigini düşündüğümde günde üç defa da verebilirsin . Sürekli yapma çünkü çarpıntı yapar dedi. Yani madem buhar imkanın var gün içinde sayıyı arttır . Miktarı arttırmak için daha çok agirlasmasini bekleme

Yeni başladım doktordan yeni geldim buraya yazdıktan Sonra doktora götürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…