Bebek Beslenmesi 6 aylık bebek kahvaltısı nasıl olmalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi STY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

STY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
198
1
96
Antalya
Merhaba 6 aylık oğlum var kahvaltıya başlayacağız fakat kaç tane bebek bisküvisi koyacağımı ve kaç cc mama ile hazırlayacağımı bilmiyorum. Oğlum mama ile besleniyor ek gıdaya 2 ay oldu geceli tecrübeli anneler kahvaltı önerilerinizi bekliyorum...

Merhaba 6 aylık oğlum var kahvaltıya başlayacağız fakat kaç tane bebek bisküvisi koyacağımı ve kaç cc mama ile hazırlayacağımı bilmiyorum. Oğlum mama ile besleniyor ek gıdaya 2 ay oldu geceli tecrübeli anneler kahvaltı önerilerinizi bekliyorum...

Meraba canim benimde 6 bucuk aylik oglum var. mama ile besleniyo biz 3 bucuk aylikken ek gidaya basladik. 6 aylikken kahvaltiya basladik 150 cc mamaya 5 yada 6 tane cici bebe koyuyorum 1 kibrik kutusu peynir yada krem peynir koyuyorum ve pirin unu ile biraz katilastiriyorum. Ben amerikada yasiyorum burda bi urun var pirinc unu degilde ona benzer bisey yanlis olmasin ondan katiyorum. Bi iki cay kasigi pekmez veriyorum bazen. Bizim kahvaltimiz boyle. Bu arada yumurtanin sarisinida hafif mamayla karistirip verebilirsin. Yumurtanin sarisi kuru oldugundan biraz mamayla islatmak iyi oluyo.

Çok tesekkür ederim cevap verdiğin için bgn ilk kahvaltısını verecem oğluma inşallah sever

Back