6 aylık Bebek Burun akıntısı

Ckmkebr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
373
96
48
31
Merhaba herkese. Bebeğim dünden beri hapşurup duruyor ve burnu akıyor. İlaç yazdırdım ama doğal yollarla nasıl kolay atlatırız fikir verir misiniz?

ben bebegimin burnu aktimi hep ilik suyla tuzlu yaoip burnunu siliyorum hem nefesi aciliyo sabahada kuruyo burnu. yap insallah cabucak gecer

yok benim bebek alerjik daha gecmedi her sey alerjisi var bir iki tane meyve falan

yok benim bebek alerjik daha gecmedi her sey alerjisi var bir iki tane meyve falan
Anladım allah kolaylık versin inşallah geçer. Ek gıda yemiyor diye üzülmeyin yeğenim de yemiyordu benim kızımdan daha iri. Sağlıkla büyüsünler inşallah

ama her seye alerjisi vardi hicbisey veremedim ne verecek bisey buldum nede kendim yeye bildim

Biz de öyleydik. Et balık süt buğday kabuklu yemişler deri testinde pozitifti. 4.5 aylık başlattı doktorumuz alıştırmak için. 2 yaşında hala süt ve kabuklu yemiş devam ediyor.
Alerjen olmayan bir sürü gıda var. Pirinç pirinç unu elma salatalık patates

Son düzenleme:
Biz de öyleydik. Et balık süt buğday kabuklu yemişler deri testinde pozitifti. 4.5 aylık başlattı doktorumuz alıştırmak için. 2 yaşında hala süt ve kabuklu yemiş devam ediyor.
koyun eti bisey yapmiyo ama inek eti cok kotu sutde aynen. ineyin yanidan gecsem alerji oluyo . cok kotu ya meyveler sebzeler ne denesem hep ayni bugday sut yumurta kabukli yemis her seye alerjisi cikti karabugday princ yemekden biktim. 9 cu aydan sonra elma verdim bisey olmadi bide mercimek gecmis kac kere yedim bisey olmadi cok zor

Zeytinyağlı pilav zeytin haşlanmış patates mısır unlu ekmekle beslendim ben de kaç ay. Çocuğum da öyle zeytinyağlı pilav yiyor hala
Ama meyveler sebzeler çok riskli değil. Onlarda alerjinin üzerine gitmek gerekiyor çocukta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…