Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır teşekkür ederimtuzlu suyla burnunu sil
Teşekkürler peki başka bişey veriyor musunuz içecek olarak yiyecek olarakben bebegimin burnu aktimi hep ilik suyla tuzlu yaoip burnunu siliyorum hem nefesi aciliyo sabahada kuruyo burnu. yap insallah cabucak gecer
Doktor sprey yazdı o olur mu. Öyle yapıyorum çekiyorum sürekli ne zaman geçecek diye de endişe ettimSerum fizyolojik sıkıp nazal aspiratörle çekin bol bol başka bir şeye gerek yok
anne sutu yiyo sadeceTeşekkürler peki başka bişey veriyor musunuz içecek olarak yiyecek olarak
Ek gıda vermiyor musunuz. Nane limon verin yazmışlar nette de emin olamadımanne sutu yiyo sadece
Anladım allah kolaylık versin inşallah geçer. Ek gıda yemiyor diye üzülmeyin yeğenim de yemiyordu benim kızımdan daha iri. Sağlıkla büyüsünler inşallahyok benim bebek alerjik daha gecmedi her sey alerjisi var bir iki tane meyve falan
Doktor sprey yazdı o olur mu. Öyle yapıyorum çekiyorum sürekli ne zaman geçecek diye de endişe ettim
Doktor sprey yazdı o olur mu. Öyle yapıyorum çekiyorum sürekli ne zaman geçecek diye de endişe ettim
yok benim bebek alerjik daha gecmedi her sey alerjisi var bir iki tane meyve falan
Aynen öyle teşekkür ederimOlur sterimardır büyük ihtimalle normal bir şey her bebekte burnu açılsın yeterli
ama her seye alerjisi vardi hicbisey veremedim ne verecek bisey buldum nede kendim yeye bildimAlerjik bebeklerde ek gıdaya erken başlanır aslında :)
ama her seye alerjisi vardi hicbisey veremedim ne verecek bisey buldum nede kendim yeye bildim
koyun eti bisey yapmiyo ama inek eti cok kotu sutde aynen. ineyin yanidan gecsem alerji oluyo . cok kotu ya meyveler sebzeler ne denesem hep ayni bugday sut yumurta kabukli yemis her seye alerjisi cikti karabugday princ yemekden biktim. 9 cu aydan sonra elma verdim bisey olmadi bide mercimek gecmis kac kere yedim bisey olmadi cok zorBiz de öyleydik. Et balık süt buğday kabuklu yemişler deri testinde pozitifti. 4.5 aylık başlattı doktorumuz alıştırmak için. 2 yaşında hala süt ve kabuklu yemiş devam ediyor.
koyun eti bisey yapmiyo ama inek eti cok kotu sutde aynen. ineyin yanidan gecsem alerji oluyo . cok kotu ya meyveler sebzeler ne denesem hep ayni bugday sut yumurta kabukli yemis her seye alerjisi cikti karabugday princ yemekden biktim. 9 cu aydan sonra elma verdim bisey olmadi bide mercimek gecmis kac kere yedim bisey olmadi cok zor