Bebek Beslenmesi 6 aylık bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hlloztrkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
3
0
arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum, benim bebeğim 6.ayına giriyor emziremedim aptamil mama veriyorum ve şuana kadar ek olarak sadece mamasına 2 tane bebe bisküvisi ezip verdim. İlk çocuğum ve tam anlamıyla ne yapıcağımı bilmiyorum beslenme konusunda neler yedirebileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

doktoruma sma yı sordum fakat bana aptamili önerdiği için bunu kullandım şimdi de değiştirmeye korkuyorum ya yemezse diye umarım zorlanmam teşekkür ederim

Benim bebegim 5 aylik oldu,corba veriyorum un corbasi unu tereyag ile kavurup icine biraz dovulmus ceviz,kiyma katiyorum.bunu süzgecten geciriyirum cok seviyor,bizim kilo alimimiz birden yavasladigi icin erken basladik malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…