6 aylık bebeğin burnuna vicks sürülür mü ?

minikmeleklerim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
210
0
116
Nevşehir
bebeğim antibiyotik alıo ve altıncı ayında hafif öksürüyodu gittim iki antb. verdi doktorumuz burnu çok tıkalı bugünde akmaya başladı ve hapşırıyo gece uykularımız harap oldu burnundan dolayı nefes alamıo acaba çok az vicks sürsem zararı olur mu bilemedim bilen varsa bi zahmet cvp beklıorum şimdiden tşk

1 yaşından önce beyin damarlarına zararlıymış..serum fizyolojik damlatın derim..geçmiş olsun..

suyu bi kapta kaynatıp içine biraz vicks koyup bunun bebeğin bulunduğu odaya koyabilirsin..tabi gene çok yakınına koymayın sadece oda havasını değiştirir belki yardımcı olur,bize dr böyle bi öneri sunmuştu..

burna sürme yakarsın çocuğun burnunu sıcak suya biraz koy odada kokusu açar onu

gecmıs olsun canım
arkadasa katılıyorum buhar makınesı yokmu ben onun ıcıne koyuyordum kokusu yayılıyordu ama yınede cok yapmamak lazım fazlası zaralı olabılır
ben 2 yasıandakı oglumun bıle dırek burnuna surmuyorum yakasıan fılan koyuyorum
tabı ıstersen yınede bı doktora sorabılırsın
burdanda bılen arkadaslar yardımcı olacaktır

sakın direkt burnuna sürme arkadaşların dediği gibi odada bulundurabilirsin.burnu tıkandığında burun aspiratörüyle hafifçe çekerek temizleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…