6 aylik bebegimiz kuru öksürüğü var ne yapabiliriz

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.604
737
123
33
Bebeğimizin kuru öksürüğü var. Doktora götürdük iki şurup verdi. Ama bugün 3.günü bitirdik ilaçta bir türlü gecmedi. Ne olur bildiğiniz brsry varsa söyleyin kizkardesimin bebeği bende cok üzülüyorum. Hırıltısı da var özellikle gece öksürüyor bide sabah uyanınca öksürüğü vuruyor. Elma yagi aldik sürüyoruz ise yaramadi. Ihlamur aldık aktardan belki ise yarar diye yaramadı lütfen bildiğiniz birdey varsa soyleyin

Cnm vallahi bilgim yok bizimkide 2 aylik kuru öksurugu var.
Buhar falan vermedilermi belki cigerindeki balgami atamadi ?

Cnm vallahi bilgim yok bizimkide 2 aylik kuru öksurugu var.
Buhar falan vermedilermi belki cigerindeki balgami atamadi ?
Antibiyotik verdi bitane de balgami sokmesi icin bi şurup verdi ama atamiyor yavrucum ya bugün tekrar götürcez hastahaneye bakalim

ortamı nemli tutmaya çalışın , dogalla ısınıyorsanız su koyun petekelrin üstüne , yada buhar makınası alın ,

çok geçmiş olsun

Alerjik öksürük olabilir benim kızımda hasta olmamasına rağmen sabah öksürüğüyle uyanırdık.Bebeğin odasında buhar makinesi çalıştırın b.öakinesi yoksa bi kaba su koyup kalorifer peteğinin üstüne koyun maksat buhar yapsın ortamı yumuşatsın.

alerjik olmasi muhtemel. 33 yasima geldim ben de alerji sebepli kronik oksurukle bogusuyorum, oglum da ayni. artik normal kabul ediyoruz cidden fark etmiuorum bile oksurdugunu...

burnunu surekli acik tutun, geniz akintisi cok oksuruk yapar. reflusu varsa o da oksuruk yapar. odasindaki yastik yorgan pelus oyuncaklari kaldirip bir sure deneyin, her hafta nefresimini 60 derece yikayin filan, toz alerjisi gibi bir durumsa azalacaktir. bir de nem oranini %50 de tutmaya gayret edin

1 tatli kasigi tereyag biraz pekmezi kaynatin ilik hale gelince 1 cay kasigi verin.Gun icinde 2 3 kez tekrarlayin.Öksurukte etkili ben bebislerime hep bunu yaptim faydasini gordum.

Kizlar cok tesekkur ederim hepinize. Su kaynatip odaya koydum gercekten biraz nemlendi faydasi oluyor rahat uyudu o sekilde. Azaldi biras sadece balgami kaldi insallah oda gecer

rahatlatici gogus balsami var bebekler ve cocuklar icin, doktorunuzla konusup alabilirsiniz.
yatmadan once ayak altina bir cay kasigi kadar surdukten sonra corabini giydirin, daha sonra corabi cikarabilirisiniz,

Yada, birtane sogani ikiye bolum yatak basina koyun, sogan cok etkilidir oksuruge karsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…