ben o şekil yapmadım yogurt verdim sadece devamlı olarak farklı yemesine ragmen hergün bi tanesi cıktı bütün yiyeceklere mi alerjisi olmus oluyor bu durumdaHer gün farklı yemesine rağmen demişsiniz de, tek tek 2-3 gün aynı şeyi vermiyor musunuz alerji kontrolü için?
sürekli öpen benimUmarım çocuğu sürekli öpen birileri yoktur.
Evet. Maalesef onun bağışıklık sistemi ile bizimki çok farklı. Ağız ve boğazdan gelen enfeksiyon yada herhangi birseye tepkime yapıyor olabilir lütfen 1 yaşına kadar öpmeyin. Genelde çocuklarda öpüldügü için çıkıyorsürekli öpen benim
öpmekten olabilir mi gerçekten bu
nasıl geçirebilirim pekiEvet. Maalesef onun bağışıklık sistemi ile bizimki çok farklı. Ağız ve boğazdan gelen enfeksiyon yada herhangi birseye tepkime yapıyor olabilir lütfen 1 yaşına kadar öpmeyin. Genelde çocuklarda öpüldügü için çıkıyor
penaten işe yarar mıKimsenin öpmesine izin vermeyin. Babası bile olsa ve penaten kullanın eğer 2 3 gün içerisinde etkisi olmazsa birdaha doktora götürün ama olur
tamam yarın alaym fiyat aralıgını biliyor musunuzEvet yarıyor inşallah yarar bir zararı da yok bebeklere
bilemiyorum ki zannetmem ama yaBocek isirmis olabilir mi? Ya da uyuz?
ben o şekil yapmadım yogurt verdim sadece devamlı olarak farklı yemesine ragmen hergün bi tanesi cıktı bütün yiyeceklere mi alerjisi olmus oluyor bu durumda
Yogurttan ji arkadasimin bebegi ayni sekilde olmustu jir sure yogurda ara verin, hele de hazir yogurt ise.ben o şekil yapmadım yogurt verdim sadece devamlı olarak farklı yemesine ragmen hergün bi tanesi cıktı bütün yiyeceklere mi alerjisi olmus oluyor bu durumda
hayır hazır yogurt değil ev yapımıydı ama kaç gündür yemediği halde bugün 2 tane cıkmısYogurttan ji arkadasimin bebegi ayni sekilde olmustu jir sure yogurda ara verin, hele de hazir yogurt ise.
hayır hazır yogurt değil ev yapımıydı ama kaç gündür yemediği halde bugün 2 tane cıkmısYogurttan ji arkadasimin bebegi ayni sekilde olmustu jir sure yogurda ara verin, hele de hazir yogurt ise.
biliyorum onu bende diyorum ki farklı olmasına ragmen hala cıkıyor dün hiç bir yiyecek vermediğim halde 2 tane daha cıkmısHayır mesela üç gün sadece havuç yediriyorsunuz, vücudunda kızarıklık, alerjik durum oluyor mu bakıyorsunuz. Sadece havuç yediği için “evet havuç alerji yapıyor” diyebiliyorsunuz
Bu lekeler alerji ya da sivilce degil. Bocek isirigina benziyorbilemiyorum ki zannetmem ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?