• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık bebeğimin yüzü sivilcelerle doldu resimdeki gibi ne yapmalıyım?

Oxygeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
169
14
48
28
doktora götürdüm hiç birsey yapmadılar 1 hafta kontrol edin azalması cogalması var mı geçmezse polikliniğe getirin dedi yolladı

2 şey aklıma geliyor birincisi
ek gıdaya basladm ama hergün farklı yemesine ragmen hergün yeni bi tane cıktı
diğeri dalin şampuan kullanmaya baslamıştık bıraktık bakalım

en kısa sürede nasıl geöer
20230309_010548.jpg

Her gün farklı yemesine rağmen demişsiniz de, tek tek 2-3 gün aynı şeyi vermiyor musunuz alerji kontrolü için?
ben o şekil yapmadım yogurt verdim sadece devamlı olarak farklı yemesine ragmen hergün bi tanesi cıktı bütün yiyeceklere mi alerjisi olmus oluyor bu durumda

sürekli öpen benim
öpmekten olabilir mi gerçekten bu
Evet. Maalesef onun bağışıklık sistemi ile bizimki çok farklı. Ağız ve boğazdan gelen enfeksiyon yada herhangi birseye tepkime yapıyor olabilir lütfen 1 yaşına kadar öpmeyin. Genelde çocuklarda öpüldügü için çıkıyor 🥺

Evet. Maalesef onun bağışıklık sistemi ile bizimki çok farklı. Ağız ve boğazdan gelen enfeksiyon yada herhangi birseye tepkime yapıyor olabilir lütfen 1 yaşına kadar öpmeyin. Genelde çocuklarda öpüldügü için çıkıyor 🥺
nasıl geçirebilirim peki

Kimsenin öpmesine izin vermeyin. Babası bile olsa ve penaten kullanın eğer 2 3 gün içerisinde etkisi olmazsa birdaha doktora götürün ama olur 😊😊😊

ben o şekil yapmadım yogurt verdim sadece devamlı olarak farklı yemesine ragmen hergün bi tanesi cıktı bütün yiyeceklere mi alerjisi olmus oluyor bu durumda

Hayır mesela üç gün sadece havuç yediriyorsunuz, vücudunda kızarıklık, alerjik durum oluyor mu bakıyorsunuz. Sadece havuç yediği için “evet havuç alerji yapıyor” diyebiliyorsunuz

Yogurttan ji arkadasimin bebegi ayni sekilde olmustu jir sure yogurda ara verin, hele de hazir yogurt ise.

Yogurttan ji arkadasimin bebegi ayni sekilde olmustu jir sure yogurda ara verin, hele de hazir yogurt ise.
hayır hazır yogurt değil ev yapımıydı ama kaç gündür yemediği halde bugün 2 tane cıkmıs
Hayır mesela üç gün sadece havuç yediriyorsunuz, vücudunda kızarıklık, alerjik durum oluyor mu bakıyorsunuz. Sadece havuç yediği için “evet havuç alerji yapıyor” diyebiliyorsunuz
biliyorum onu bende diyorum ki farklı olmasına ragmen hala cıkıyor dün hiç bir yiyecek vermediğim halde 2 tane daha cıkmıs

Back