Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları6 aylık bebeğimin kulağı iltihaplanmış
antibiyotikler yerinde kullanıldığında tehlikeli değillerdir drunuz verdiyse tedirgin olmayın lütfen sakın kulaktan dolma şeyler yapmayın nolur bebeğiniz daha çok küçük allah sağlıkla büyütmeyi bnasip eetsin benimde bebekken orta kulağım intihaplanmış antibiyotik falan fayda etmemiş operasyon geçirmişim çizdirdiler dedi annem ama nasıl oluyo bilmeem yalnız çok acı veren bi durum allah kolaylık versin
canım iltihap antibiyotikten başka bişeyle geçmiyo malesef.bende hiç istemiyorum antibiyotik vermeyi doktoruma da bunu söledim '' ben hoca değilim okuyup üflemeyle geçiremem dedi'' adam haklı tamam antibiyotiklerin de yan etkileri var ama o anda o iltihabı geçirmek daha önemli dedi.o yüzden korkma ve doktorun kaç gün dediyse kullan.