• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 6 aylık bebeğimin kulağı iltihaplanmış

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

minnakkk

Büyümicktk itiraf EThadi!
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
1.928
112
163
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
bebeğimin kulağında iltihap varmış, doktor antibiyotik verdi. iltihap antibiyotikten başka bişeyle gecmez mi?

antibiyotikler yerinde kullanıldığında tehlikeli değillerdir drunuz verdiyse tedirgin olmayın lütfen sakın kulaktan dolma şeyler yapmayın nolur bebeğiniz daha çok küçük allah sağlıkla büyütmeyi bnasip eetsin benimde bebekken orta kulağım intihaplanmış antibiyotik falan fayda etmemiş operasyon geçirmişim çizdirdiler dedi annem ama nasıl oluyo bilmeem yalnız çok acı veren bi durum allah kolaylık versin

canım iltihap antibiyotikten başka bişeyle geçmiyo malesef.bende hiç istemiyorum antibiyotik vermeyi doktoruma da bunu söledim '' ben hoca değilim okuyup üflemeyle geçiremem dedi'' :52: adam haklı tamam antibiyotiklerin de yan etkileri var ama o anda o iltihabı geçirmek daha önemli dedi.o yüzden korkma ve doktorun kaç gün dediyse kullan.

Back