Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 6 aylık bebeğime bakıcı arıyorum (küçükbakkalköy-ataşehir)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ssbaailesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
8
0
86
İstanbul
merhaba,

küçükbakkalköyde oturuyorum. bakıcımız taşındığı için 6 aylık bebeğime bakıcı arıyorum. Haftada 5 gün, ayda 1 kez dururma göre cumartesi ya da pazar yarım gün çağırabilirim.Bu işle ilgilenen arkadaslardan veya bakıcı tavsiye edecek arkadaslardan acil cevap bekliyorum.

esatpaşada oturuyorum.çocuk gelişimi mezunuyum.benim için yol problem değil.ilgilenirseniz sevinirim.tecrübemde var.

esatpaşada oturuyorum.çocuk gelişimi mezunuyum.benim için yol problem değil.ilgilenirseniz sevinirim.tecrübemde var.tel no537 863 37 41

merhaba herkese,

20 aylık bir oğlum var..
Örnek mahallesi, soyak yenişehir, kuzey ataşehir, yukarı dudulldu civarlarında ikamet eden; yalnızca hafta içi (5 gün) 07:00-18:00 çalışacak çocuk bakıcısı arıyorum.
yakın yerde ikamet etmesi ve deneyimli olmasını tercih ediyorum.

tam olarak nerede oturuyorsunuz ulaşım açısından soruyorum ben soyak karşısında atapol residence civarındayım temizlik falan istiyormusunuz düşündüğünüz ücret nedir sakıncası yoksa teşekkürler

Eşimde bende bilindik kolejlerde öğretmeniz 11 aylık bebeğim var ona aile üyelerimiz bakıyor benimokulda çalışma saatlerim uzun bebeğimi göremiyorum bile bende başka çocuk ve bebeklere bakmaya karar verdim kendi bebeğimden oncede yeni Doğanken alıp 8 yaşına getirdiğim down sendromlu çocuğa baktım okurken sizin çocuklarınızada bakmak isterim 537 621 22 16 içerenköyde oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…