benim de bebegim iye olmustu 2 hafta surdu antibiyotiklere cvp vermeyince hastaneye yattik ve 1 hafta kaldik, bilmiyorum bebisinin durumu ne ama genital bolgesi citir citir isilik gibi olmustu idrarindaki enfeksiyon nedeniyle hametan pisik kremi ile gecti, ayrica kullandigim ıslak mendiller de beni huzursuz etti o gunden beri ıslak mendili kullanmadan once muslugun altinda bi guzel sudan geciriyorum icindeki kimyasallari akitiyorum oyle siliyorum bebein poposunu ve bu yontemi denedigimden beri pisik kremi vs hic ihtiyac duymadim pisik isilik problemim kalmadi cok sukur. ates cok kotu oluyor bu donemde bizimki 39 dan asagi dusmezdi havalar ısınmadigi icin ben soguk bez ile dusurmeye calistim ama simdi disten dolayi atesi var ılık su ile yıkıyorum gunde 2 kez tavsiye ederim ve fitil hem ates dusuruyor hem rahat uyutuyor tabi bunlari doktora danisip da yapmanizda fayda var. gecici bi durum ama annelerin ici parcalaniyor bebeler hasta olunca insallah bi an once iyilesip gulucukler sacar minik bebegin.