• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 6 aylık bebeğimde iye :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sedauygar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
43
1
0
İstanbul
bebeğim 6 aylık. şimdi dr dan geldik. idrar yolu enf olmuş. antibiyotik verdi. bebeği iye olanlar paylaşabilirler mi?

benim de bebegim iye olmustu 2 hafta surdu antibiyotiklere cvp vermeyince hastaneye yattik ve 1 hafta kaldik, bilmiyorum bebisinin durumu ne ama genital bolgesi citir citir isilik gibi olmustu idrarindaki enfeksiyon nedeniyle hametan pisik kremi ile gecti, ayrica kullandigim ıslak mendiller de beni huzursuz etti o gunden beri ıslak mendili kullanmadan once muslugun altinda bi guzel sudan geciriyorum icindeki kimyasallari akitiyorum oyle siliyorum bebein poposunu ve bu yontemi denedigimden beri pisik kremi vs hic ihtiyac duymadim pisik isilik problemim kalmadi cok sukur. ates cok kotu oluyor bu donemde bizimki 39 dan asagi dusmezdi havalar ısınmadigi icin ben soguk bez ile dusurmeye calistim ama simdi disten dolayi atesi var ılık su ile yıkıyorum gunde 2 kez tavsiye ederim ve fitil hem ates dusuruyor hem rahat uyutuyor tabi bunlari doktora danisip da yapmanizda fayda var. gecici bi durum ama annelerin ici parcalaniyor bebeler hasta olunca insallah bi an once iyilesip gulucukler sacar minik bebegin.

canım geçmiş olsun.benimde bebeğim şuan iye.bizim ateşimiz yoktu ama.kilo alması iki aydır durunca ben kendimden idrar tetiki ve kültür yaptırdım.sonuç. enfeksiyon.
anbiyotik kullandık bitti 3 gün geçdii tekrar verdik fakat yeterli olmamış yarın sabah tekrar vericem.inş.temizlenmişdir.doktor böbrek usg filmi istedi genişlemede yoktu çok şükür.idrar enfeksiyonu deyip geçmeyin iki kere tekrarlarsa bazı tetiklerden geçmesini isteyin kesinlikle.ben büyük kızımda o hataya düşdüm bunda her önlemimi alıyorum inş..

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun..
benim de 6 aylık bir oğlum var 4 aylıktan beri İYE ilaç kullanıyoruz bir türlü geçmedi.. 4 aylıkken kilo alımı yavaşlayınca ortaya çıktı 2 aydır idrar kültürü yapıyoruz sürekli bakteri üremesi var. ateşi olmuyor allahtan..
çok zor anneler için böyle bir durum ama ne yapalım allah dermansız dert vermsin..inşallah hemen sağlığına kavuşur yavrun..

Geçmiş olsun biz çok çektik geçen sene iyeden:bbo:
Ben popoyu yıkadım sürekli ıslak mendil kullanmadım hiç.
Birde bizim ant yaramadı anne sütü alan bebeklerde ant karşı antikor üretirmiş vucutları aksine daha çok ykseldi oranımız.İğneye başladık biz.
Sonra bitti yavaş yavaş.
Ama yıkama suyuna dikkat edin akan suda yıkayın filede yıkıyosanız kaldırın oturtmayın.O bölgesini çok sabunlamayın ve bol durulayın.
Birde çişli bezini çok bekletmeyin derim.

sevgili anneler, paylaşımlarınız için çok sağolun. 1 hafta antibiyotik kullandık. azalmış mikrop, tekrar beş gün daha kullancaz.herkese geçmiş olsun.

Back