Çocuk Hastalıkları 6 AYLIK BEBEĞİMDE GEÇMEYEN İSHAL

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Deliidivane

Bitse bile hayat ölüm gibi sev beni...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
2.342
4.554
133
Merhaba arkadaşlar. Bebeğim yaklaşık bir aydır yeşil renkte ishal. Doktoruyla görüştüm. bi damla önerdi alerjik olabilirmiş. İnternetten araştırdım gözlerdeki alerji için burun akıntısı için kullanılan bi damlaymış. Yani doktora pek güvenemedim. Sizce neden olabilir ve ne yapmalıyım?

E güvermiyorsanız başka doktora gidin 🙄 Bu arada doktorunuz verdiği damlanın gözlerdeki vb alerjilerde kullanıldığını bilmeden mi vermiş 😒

Hayvan sütü alerjisi ya da çoklu besin alerjisi olabilir. Emin olmak için diyet yapmanız lazım. Süt ve süt ürünlerini tamamen kesin, 2 hafta boyunca kaka, gaz, varsa huysuzluk gibi başka belirtileri gözlemleyin. Diyetle beraber belirtiler gerilerse süt alerjisidir. Diyete devam etmenize ragmen gerileyen belirtiler tamamen geçmezse başka alerjileri de vardır. O durumda da şüpheli gıdaları tek tek beslenmenizden cikararak deneme yapmaniz lazim ne dokunuyor bulmak için. Benim kizim da alerjikti, alerji konusunu hatmettim diyebilirim. Alerji damlaları alerjiyi iyileştirmez, bağışıklığı kuvvetlendirmez, aksine bağışıklığı baskılayarak vucudun alerjik tepki vermesini engeller. Yerinizde olsam kullanmazdım. Alerji durumunda bebege zarar vermeyen tek seçenek diyet ve detokstur.

Günde 10 kez ve bezden taşacak kadar deilse kakası ishal deildir. Doktorumuz bize böyle demişti ama bi şurup vermişti yinede. Hem şurup hemde bizim dikkatimizle şükür geçmişti

Günde 10 kez ve bezden taşacak kadar deilse kakası ishal deildir. Doktorumuz bize böyle demişti ama bi şurup vermişti yinede. Hem şurup hemde bizim dikkatimizle şükür geçmişti
İshal değilse ne ki bu acaba . Üşütmekten kaynaklı olabilir mi? Bu kadar uzun sürmesi normal değil gibi geliyo bana

o zaman korkma canım ateş kusma vb. durumlar yoksa diş yüzünden bu şekilde diskiliyor olabilir yediklerini hazmetmiyor olabilir üşüyor olabilir benim bebeğimde diş cikarma dönemlerinde genellikle sıvı ve yeşil diskiliyor vede 5.6 kere oluyor geçen aşı ile birlikte diş çıkardı ateş ishal ama bu hastalik yüzünden beklemeyi teecih ettim dişi patlayinca geçti. sadece anne sütümü aliyor.

İshal değilse ne ki bu acaba . Üşütmekten kaynaklı olabilir mi? Bu kadar uzun sürmesi normal değil gibi geliyo bana
Bizimde uzun sürmüştü nerdeyse bi ay kadar yani ama dediğim gibi doktor bize öyle söyledi yani isterseniz sağlık ocağına gidin hastaneye gidemiyosanız

Back