Çocuk Hastalıkları 6 Aylık Bebeğimde Anormal Göz Hareketleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

papatya2507

Doruk'um herşeyim
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
1.562
17
118
37
İstanbul
Kıslar canım fazlasıyla sıkkın..
Oğlum Doruk (28 Mayıs doğumlu) bundan 1 ay önce ateşlendi. Acile götürdük ordaki doktor muane sırasında bakışlarında tuhaflık hissedip (Oğlumun doğumdan itibaren her iki gözünde kayma vardı...3-4 aya kadar normal demişlerdi.) noröloğa götürmemizi istedi. Ayrıca daha önce olupta normal diye yorumladığım hareketler gözüme çarptı..Başını titretmesi ani silkelenme çok sabit bakma (uzun süre kıpırdatmadan) ve int. okuduğum kadarıyla epilepsi (Allah göstermesin) yazıyor.Randevu günü altık ve geçtiğimiz PRŞ gittik. Doktor içimi az da olsa rahatlattı pek epilepsi belirtisi diye düşünmüyorum dedi ama yinede EEG istedi. EEG içinde 13 Aralığa gün aldık..Bu sırda gözü için bugün k.valide ve k.peder (aysonu olması nedeni ile ben izin almadım onlar götürdüler)
sadece göz üzerine olan hast. götürdü. Doktor gözünde hiçbir problem olmadığını kaymaların arada irkilerek bakma-- hızlı dengesiz bakışlarının beyin dalgalarından olabileceğini ve nöroloğa götürmemizi istemiş. İçim içimi yiyor şuan işe bile odaklanamıyorum..
Kızlar ne olursunuz dua edin oğlumda bir sorun çıkmasın

Merhaba benim oğlumda 5-6 aylıkken boynunu hafif büküp gözlerini kaydırarak tavana bakıyordu. Bunu ilk gördüğümde saatlerce ağlamıştım sonra internetten araştırdım en yakın sonuç epilepsiydi. Bir kaç gün gözlemledim devam etti ama sonra farkettim ki bunu oyun gibi yapıyordu. Zaten rutin kontrolü vardı gittiğimizde doktoru iyi olduğunu söyledi. Bu başını titretmesi, kendini kasması (sanki birşeye sinirleniyor gibi) bunlar hemen hemen tüm çocuklarda oluyor ve zamanla unutuyorlar. Yani oğlum yaptığı için dikkatimi çekmişti arkadaşlara falan sormuştum onların çocuklarda yapmış zamanında. İnşallah birşeyi yoktur ama sen olumlu düşünmeye çalış.

Endişelenmemek elde değilki..İşteyim ama aklım kalbim ruhum burda değil...Sersem gibiyim.
Allahımmm sen büyüksün inş. yavrumda birşey çıkmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…