Bebek Beslenmesi 6 aylık bebeğim meyva yemiyor lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nila70

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
80
4
286
Burdur
Bebeğim 6 aylık meyva yediremiyorum suyunu sıktım onuda almıyor. Zaten biberonda kullanmıyor. Ne yapabilirim acaba yardım edebilirmisiniz

canım mesela elma rendeleyince içine bitanede cicibebe karıştır..tatlı olduğu için sevebilir..

benimki de ilk önceleri yiyordu ama şimdi kaşık görünce ağlamaya başlıyor. eline veriyorum dilim mandalina, muz ya da elmayı moç moç emiyor. bir de böyle deneyin isterseniz. bebeğim 6,5 aylık bu arada

bence aç olduğundan emin olduğunuz sırada sunun vede ısrar etmeyin... hem biberon kullanmıyor oluşunuz bebeğiniz için çok daha iyi.....

bebeğiniz emiyorsa,vermek için ısrar etmeyin.bebeklerin ısrarla bişey yemeleri ,yememelerinden daha zararlı.
çocugunuz bişey yemek istemiyorsa ısrar etmeyin.daha sonra tekrar denersiniz.çünkü ısrar ettikçe iştahsız bir bebeğiniz olur ve ilerleyen yıllarda herşey daha zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…