İyi akşamlar, kasım ayında 2. Oğlumu normal doğumla doğurdum. 49 cm 3,5 doğdu. 40 ı çıkana kadar sarılık vs olsak da gayet güzeş gelişti ve neredeyde verip aldığı kilolarla 2 kg kadar aldı. Ancak işler 40 ı çıktıktan sonra bpzuldu. Çok ağır enfeksiyon ciğerler dolu antibiyotil vs derken o ay hiç kilo almadı. Sınra tam toparladı derken yine geriye düştü. Bu süreçte abi okula gittiği için hastalık getirp bebek hastalndı toplamda 3 kez antibiyotik kullandı. Ama bunların haricinde hasta olmadığı dönemlerde de dahil emmeyle ilgili hep sorun yaşadık. Sütün var çünkü sağdığımda da emdiğinde de sütüm akıyor zaten sorun emmesiyle sürekli emerken kafasını çekiyor, sütler hep dışarı taşıyor. 6 aydır daha bir kere doya doya emziremedim. Herseferinde süt bir kere dışarı akacak ve oğlum ağlayacak. Emdikten sonra da fokur fokur kusacak. Mamayı içiyordu, artık mama da içmiyor. Geçen kontrolünde doktor gelişimi geriden geliyor dedi. Artık o kadar stres ve gerginimki. Sütüm olmasa derim takdiri ilahi, ama var olan sütü içememesi resmen memeyle kavga etmesine üzülüyorum. Yardım ederseniz sevinirim.