• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 AYLIK BEBEĞİM ÇOK HUYSUZ.!!!!!

leylalidyaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
171
47
18
38
Yardımm lütfen.!! 6 aylık bebeğim çok huysuz mızmız kucakta sıkılır yerde sıkılır hep bi ağlamaklı hep bi mutsuz delirticek beni 😵‍💫 bu konuda yardımcı olabilecek yada bu durumu yaşayıp atlatan deneyimli annelerin yorumlarını bekliyorum teşekkürler şimdiden 🙏

26. Hafta civari atak haftasidir. Biz de ayni durumdayiz su an. Gecicekmis ama oyle dusunelim:) harika haftalar kitabini oneririm. Ben basima gelecekleri bildigim icin daha az etkilendim ama tabii ustumden tir yerine kamyonet gecmis oluyo bu durumda ama tirdan iyidir :)))

Yardımm lütfen.!! 6 aylık bebeğim çok huysuz mızmız kucakta sıkılır yerde sıkılır hep bi ağlamaklı hep bi mutsuz delirticek beni 😵‍💫 bu konuda yardımcı olabilecek yada bu durumu yaşayıp atlatan deneyimli annelerin yorumlarını bekliyorum teşekkürler şimdiden 🙏
Merhabaaa Benim bebeğim de şuan 6 aylık aşırı huysuz mutsuz sürekli mızır mızır.. Nasıl atlattınız diş miymiş sebebi ya

Back
X