• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 6 aylık bebeği olan tesettürlü bayana çanakkale civarında tatil imkanı????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysezeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
29
2
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
İki çocuğum var biri 6 aylık diğeri 3,5 yaş civarı.Çanakkale civarında önerebileceğiniz bir yer var mı? Doğayla iç içe olabilir...

ben malesef kızımı bırakarak gittim yollarda çok çalışma olduğu için ve arabada sıkılıp terlediği için. ama aynı şekilde bende balıkesir edremit akçayı önerebilirim. kaz dağlarını çıkabilirsiniz altınolukta tenha yerler var denize girebilirsiniz. ben akçayda sedir otel diye bi yerde kaldım bilmiyorum reklama mı girer ama tavsiye ederim kalmak için bende tesettürlüyüm ve kesinlikle hiç rahatsız olmadım geceleri çoğunlukta kapalı var gündüz bizim gibi tenha yerlere gidiyolardı deniz için. fiyatı da uygun sabah akşaç yemeği veriyolar. etrafda gerçekten güzel bayram dan sonra eltimler ve bi arkadaşım gidicek ailecek.

Back