Bebek Beslenmesi 6 aylık bebege nasıl pekmez vermelıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi fgr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
15
0
86
Bursa
merhabalr arkadaşlar bnm kızım ayın 1de 6 ayını doldurdu ek gıdaya başladık yalnız pekmezı nasıl verıyosunuz ne pekmezı ve sekersızmı olması gerekiyor yoksa bızım yedıklerımızdenmı...evde mı yapılması gerekiyor...ozel bebekler ıcın varmı ...yazarsanız sevınırım

doğal pekmezde şeker olmaz zaten,meyvenin kendi şekeriyle yapılır.Bildiğiniz yapan biri varsa,ondan alın,yoksa marketlerde marka marka var zaten.Kahvaltısına karıştırıp verebilirsiniz veya tahinle karıştırıp tattırabilirsiniz.Meyve suyuna da ekleyebilirsiniz.

Ben kahvaltısına 1 tatlı kaşığı pekmez karıştırıp veriyorum direk verince ağır gelir midesi bulanır diye düşündüm

bana organık pekmez vermemı söylediler bende koskanın bebekler için organık pekmezını aldım sende oyle yapabılırsın ayrıca koylerde yapılan pekmezlerı sordum ondan alsam dıye içine farklı bir toprak koydukları için olmaz dedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…