Bebek İkinci El 6 aylık anne babasız kız bebek için

Kuzunaz

bebeğim umuduna gebeyim
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2007
5.966
65
358
40
İstanbul
Arkadaşlar söylenmez böyle şeyler ama benim her zaman yaptığım bir şey vardır çocuğu olan kişilere tanıdıklarımdan alırım ondan ona ondan ona kıyafetler taşırım hep bir sürü genelde teyzemlerin muhitinde maddi durumu iyi olan insanlar vardır imkan oldukça bebek kıyafeti vermek isteyenlerden alıp kendi mahallemdeki bebeklere getiririm çokta hoşuma gider ... yalnız dün akşam komşumdan duydum ben tanımıyorum ama mahallemizde annesi ölmüş bir bebek var sanırım emin değilim ama babası da sahiplenmemiş anneannesi nüfusuna alacakmış durumuda yokmuş ben kendi adıma çok üzüldüm elimden geleni yapmaya çalışacağım onun için kıyafet vs. oldukça çevreden vermek istedikleri sürece tabiiki insanlar onu önereceğim sizlerde tabiki istediğiniz sürece (lütfen kimse kendini zan altında hissetmesin) bebek kız ve 6 aylık kullanmadığınız ve vermeyi düşündüğünüz eşyalar olursa önceliğinize bu bebği almanızı rica etmek istiyorum ... yine söylediğim gibi kimse kendini zan altında hissetmesin ben zaten çevremden mümkün olduğunca zaten destek almaya çalışacağım ama buradada yazmak istedim çünki her zaman çevremdekiler yeterli olmayabiliyor ki zaten hep bu konuda aracı olduğum için çoğusu elinde olanalrı verdi ve ben başka başka bebeklere dağıttım o yüzdende burayada yazmak istedim ... anlayışınıza sığınarak tabiiki ... herkese teşekkür ederim... normalde bir elin verdiğini diğer el bilmemeli derler tabi ama anlamanız için baştan söyleyeyim kendi üzerime düşeni elimdeki imkanlarla komşularımızla beraber yapmaya çalıştık bunuda belirtmek istedim ki içiniz rahat etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…