Çocuk Hastalıkları 6 aylıgız halen gazlıyız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

xsxehla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
72
0
86
Adıyaman
arkadaşlar bebegimin 5 ayı bitti halen gaz sancımız devam ediyo.:çok üzgünüm: sizin tavsiyelerinizle milupanın rezene çayını kullanmaya başladım.:çok üzgünüm:doktor kantrolumuzde ogluşumun kan tahlinde kanını 8.1 e kadar düşmeside ayrı bi üzüntü oldu bende.:bbo:şimdi kan şurubuna başladık.doktorumuz yenidogan sarılıgının uzun sürmesine baglı oldugunu söylüyo kansızlıgının.arkadaşlar özür konudan konuya atladım asıl sorun gazz.benneyaptımkine olur bu gazı geçmeyen şubat annesi varsa bana yazın.nasıl başa çıkıyosunuz gaz sancısıyla.kafamçokkarıştı

canım seni cok iyi anlıyorum!gaz gercekten sıkıntı verici bi durum
saırım bu isin pekte caresi yok
bilindik seyler ayagını sıcak tut karnına masaj yap
isallah biran once duzelir

hani derler ya bebeğe ne geçerse anneden geçer, gerçekten çok doğru Milupanın rezene çayını, eczaneden aldığım doğal bitki şuruplarını, hatta elma yağını (1 damla sütle karıştırarak) denedim az çok fayda etti fakat aktardan rezene tohumunu alıp demleme usulü sabah ve akşam içtim ( limon ve bal ilave edilebilir ) daha etkili oldu benim kız da işe yarıyor bir de bebeğe sabah akşam jimnastik hareketleri yaptırınca ( doktorun önerdiği) daha rahat gaz çıkarıyor.

meraba canım beim oğlumda 6 aylık şimdiye kadar hiç gaz sancısı çekmedi çünkü kafirunu bilirsin belki aktarlarda satılıyo beyaz renkte ve kare şeklinde 1 kilo kaynamış suya 1 tane at ve soğuduktan sonra iç hemen erimiyo ama içebilirsin ben doğduğundan beri içiyorum kakasını gazını bile rahat çıkarıyo dene bence 3-4 gün önce konu açtım kafirun ile ilgili ama kimse cevap yazmadı umarım bu mesajımı çabuk ulaşır canım faydasını göreceksin a.s

çok teşekkur ederim canım tavsiyen için ben bi deneyim inşallah iyi gelir çok zor yaa

muhtemelen gaz sancısı gece oluyordur.havluyu ütüleyip onun dayanacağı ısıya getirin ve karnına koyun bu rahat uyumasına da yardımcı olacaktır.ayrıca eğer hala emiyorsa sizde yediklerinize dikkat edin sizin yediğiniz gaz yapan yiyecekler bebeğinize geçiyor biliyorsunuzdur.ayrıca emzirirken su içmeyin gaz yapar! eğer hiçbiri işe yaramazsa hindistan cevizi tozu aktarlardan alabilirsiniz...bebeğinize günlük olarak bi çay kaşığından daha az vermelisiniz......o da olmazsa melisa otu bebekler için olanı........daha çok sayarım ben size ama önce ilk sıradakileri deneyin...

ben çok çektim çeşitli ilaçlar kulladım fayda görmedim ama milupa rezene çayı çok işime yaradı..

benim kızımda 6. ayında hala gaz sancımız var.gaz damlaları rezene çayı. gaz surupları. acı elma yağı ile masaj hiçbirşey iyi gelmedei
birtek sıksık spor yaptır. yere bırak debelensin. gazını daha rahat çıkarıyor. bisiklet hareketi yaptırıp bacaklartını karnına doğru bastır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…