Sivilceli Ciltler 6 aydır geçemyen sivilce için acnelyse

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gamze36

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
3
0
6
İzmir
Yüzümde tek tük sivilceler vardı hep . Bundan 6 ay önce burnumun yanımda büyük bir sivilce çıktı . Kendinden geçer diye bekledim ama geçmedi . 2 ay önce doktara gittim onun için doktor baktı yağ bezesi gibi bişiler dedi nadixa ve tetradox verdi . Nadixa 1 hafta kullandım yüzümdeki sivilceler arttı her yerim küçük sivilceler ile doldu bıraktım.Tetradox a devam ettim 4 kutu kullandım ama nafile o büyük sivilce orda kırmızı ve içi şiş halde duruyodu elle dokundugumda hissediyordum.Medical park a gidip göstereyim dedim bide o da kist olmuş dedi fucidin kullan dedi onu da 1 aya kadar kullandım onada tepki vermedi.Sonra internette araştırdığımda bu ilacın acnelyse nin çoğu kişide olumlu yanıt verdigini okudum ve bende gidip aldım bi tane hemen .
Pazar akşamı gece kullanmaya başladım , her gün gece yatmadan önce sürüp yatıyorum . Ama cildimde ne yanma ne de soyulma var 2 gündür . Benim düşüncem o sivilceyi soydurup baş verdirip çıkartmak . Siz neler düşünüyonuz iyi gelir mi bu ilaç arkadaşlar?

Merhaba sivilcelerden çekmeyen kimse yok sanırım benimde sivilce problemim var senelerdir .. birsürü ilaç kullandım doktor tavsiyesi olmadan eczaneden alıp denedim bi sürü maske sabun jel herşey acnelyse bile... en sonunda doktora gittim durumu anlattım bana kozmetiksel problemler dedi şu mesur eczane de yapılan alkollu karısımı verdi kullandım ama kadına sinir olduğumdan gitmedim bidaha baska bi doktora gittm kan testim yapıldı ve roaccutane a başladım neredeyse tüm yan etkilerini bende gösteriyor ikinci ayın başındayım ve sabırla bekliyorum ama bana kalırsa doktor tavsiyesi olmadan kullanma birşey ve gideceksen adam akıllı bir doktora git iyice araştırıp

benimde kaş ortasında sürekli oynadığım kopardığım sıkıp içinden bişey çıkartamadığım sivilce vardı acnelyse kullandım soyarak kurtuldum izinden de kendinden de ama sıkarsan çukur oluşabiliyo. yanağımdaki sivilceyi de aynı zamanda acnelyse kullanarak sıktım o çukur kaldı sıkmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…