Yüzümde tek tük sivilceler vardı hep . Bundan 6 ay önce burnumun yanımda büyük bir sivilce çıktı . Kendinden geçer diye bekledim ama geçmedi . 2 ay önce doktara gittim onun için doktor baktı yağ bezesi gibi bişiler dedi nadixa ve tetradox verdi . Nadixa 1 hafta kullandım yüzümdeki sivilceler arttı her yerim küçük sivilceler ile doldu bıraktım.Tetradox a devam ettim 4 kutu kullandım ama nafile o büyük sivilce orda kırmızı ve içi şiş halde duruyodu elle dokundugumda hissediyordum.Medical park a gidip göstereyim dedim bide o da kist olmuş dedi fucidin kullan dedi onu da 1 aya kadar kullandım onada tepki vermedi.Sonra internette araştırdığımda bu ilacın acnelyse nin çoğu kişide olumlu yanıt verdigini okudum ve bende gidip aldım bi tane hemen .
Pazar akşamı gece kullanmaya başladım , her gün gece yatmadan önce sürüp yatıyorum . Ama cildimde ne yanma ne de soyulma var 2 gündür . Benim düşüncem o sivilceyi soydurup baş verdirip çıkartmak . Siz neler düşünüyonuz iyi gelir mi bu ilaç arkadaşlar?